Ima li opasnosti od izlijevanja nafte iz cisterne nakon nesreće kod Jablanice?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Da

Podrska za vozace šofere krvav je to posao ali zamjerka za neodgovornost vozaca cisterne. Nikada, ali nikada nemoj da izlazis iz svoje trake kao teretnjak po cijenu stotinu zivota. Ti nisi kriv ako si i svojoj traci i vozis po ogranicenju. Ako izadjes iz svoje trake jer neki manijak pretiče pa se pojavi ispred tebe a naseljeno mjesto zamisli katastrofe da namotas i udaris u zgradu i stambeni objekat i to jos kao CISTERNA. Takodje sto je namotao u jezero zamisli puna goriva i prospe se 40t goriva u jezero ne bi ga oprali nikad. Ti kao vozac teretnjaka nisi crveni krst da spasavas manijake koji ne znaju da prestizu i time ugrozavas bezbjednost ostalih, to te ne cini herojem steta sto si poginuo ali zamisli da si bio u gradu i zakucas se u zgradu... Ccc

Gdje zuri ?

Kombi je uzrokovao nesrecu jer je presao na stranu na kojoj je vozio vozac cisterne, kako ocevidac je rekao. Znaci da je kriv vozac kombija, a ne cisterne. 70% vozaca nema osjecaj za voznju kao i strpljivost je vrlo mala, treba im oduzeti vozacku i nek idu pjeske ili sa javnim prevozom. Zbog ovakvih tipova normalne osobe gube zivot i unistavaju se porodice.

N1 Dislike!

Bijedan i sraman izvjestaj N1; sa skoro nimalo pijeteta se govori o poginulom vozacu cisterne. Sve sto su rekli je da je "vozac ostao u cisterni" i na kraju izvjestaja da "ce doci ronioci da izvuku tijelo". Vise ih je brinulo koliko ima lakse povrijedjenih iz ubilackog kombija i hoce li se izliti pisanih 30-ak hiljada litara goriva u jezero. I ako je od N1 jadno je i bijedno.

/ Najnovije