Postavili vreće brašna kao branu ispred restorana: 'Uradili smo to u napadu panike'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ajoj

Mogli ste bacit i par janjaca ispred. To bi vam zagarantiralo rahatnu večer. Zajebanciju na stranu, ovo može samo budalastome muslimanu pasti na pamet. Najesen ćete zehat od glada, ali nema veze. To je još daleko.

Ovako je

Cuj nemaju zastitu od drzave?? Pa ne upravlja drzava kisom. A vi seljaci gradite kuce gdje treba i ne treba, pa narusavate prirodni tok. E tu je drzava kriva. Sve vas je trebala vratiti na sela iz nelegalnih kuca sa Buljakova, B Potoka, Panjine Kule, Cicinih i Micinih hanova i ostalih brdskih materina oko Sarajeva. Treba protjerat seljake iz nelegalnih kuca, sve su unistili i svi su u SDA, a sada u NIP

Tešanj

I ako je šala nekog glupana veoma je neumjesna.

jel ovo neka neslana sala??

sramotno! ljudi gladuju,rove po kontejnerima, a ovi papci se sale sa brasnom! zapamtite putnici dobro: restoran Haustor u Tesnju moze vam posluziti hranu od ubudjaloga brasna, Ko tamo bude jeo poslije ovoga pravi je kreten! Kakvo nepostovanje hrane, ovo je do sada najveci odron!

Boske

Hebem vam mlade u napadu panike.

Ask

Hebeš sirotinju ima se može se.

/ Najnovije