Poruke sa protesta u Banjoj Luci: "Ako nas je ovdje 50.000, 100.000 će nas biti u Sarajevu"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Slabo, slabo, u odnosu na onih 700 muslimana jučer ovih 50 tisuća je ništa. Ha ja

2er

SVAKOJ OPSTINI NAREDJENO DA OBAVEZNO MORAJU POSLATI PREDSTAVNIKE

***

Hajde dođite čekamo vas ima .

Damir

Iz Sarajeva se možete vratiti samo u sanducima s nogama naopako, bagro primitivna! Bujrum, dođite, jedva vas čekamo.

fsjekac

..... ne rezultira u njegovom preobrazaju u DRZAVU RS! Toga se ti pazi.... ka Pazi ti da to ukidanje entiteta RS... Hahahaha..pa eto, rezultiralo je neradom, jadom, čemerom, kokuzlukom, platama od 500km i penzijama od 130km.....evo vec 30 godina to *rezultira* samo tim stvarima glupane...

Glupan ti je prije svega tata....

Hahahaha..pa eto, rezultiralo je neradom, jadom, čemerom, kokuzlukom, platama od 500km i penzijama od 130km.....evo vec 30 godina to *rezultira* samo tim stvarima glupane... ka fsjekac .........Koji je bio toliko glup da napravi jos veceg glupana od sebe. A sad ozbiljnije, da se ne spustam vise na tvoj prostacki, jalijaski nivo, pa znas li da losi *****ijalni uslovi zivota samo kataliziraju tektonske promjene u drustvu? Sada je VRLO LABILNO, upravo zbog siromastva i ove umjetne krize koja dodatno stavlja teret na ledja gradjana. A pametni muslimanski politicari su izabrali BAS SADA jos ovaj pokusaj drzavnog udara. Nece ovo na dobro ako JAKO BRZO ne ¨curiknete¨ sa tim prebrojavanjem i priznate Dodikovu pobjedu.

Zgurdum Zgembo

Slabo, slabo, u odnosu na onih 700 muslimana jučer ovih 50 tisuća je ništa. Ha ja ka Haha A znaš li se šta, kada se otcjepljuju? Kada će više taj 857mi entitet? Đe zapelo?! 😄 ( ovo je haha)

Prdoje

***<< I šumari, njih bre ne zaboravi... To su sve stanovnici šumske

d

bujrum četke čekamo vas zašto ovaj pro*****čki portal ne dozvoljava negativne ocjene nanove *****čke komentare

Puste zelje

..... ne rezultira u njegovom preobrazaju u DRZAVU RS! Toga se ti pazi.... ka Pazi ti da to ukidanje entiteta RS... Da mozes to uraditi , uradio bi ti vec davno. Ali strah je najveci neprijatelja samoga sebe. Zato misu voli ovu domovinu dok je nisi izgubio zauvijek.

Ljiljan

***

Puno ste sigurni... samo POLAKO.

Da mozes to uraditi , uradio bi ti vec davno. Ali strah je najveci neprijatelja samoga sebe. Zato misu voli ovu domovinu dok je nisi izgubio zauvijek. ka Puste zelje

Budale paranoicne

Ponesite flasiranu vodu kad podjete u Sarajevo za svaki slucaj

Sasa

Kakve seljacine brate dragi hahaha

Bte

Pa mi vas odavno čekamo samo dodjite

sparco

Ja vjerujem da vecina Bošnjaka nebi prstom mrdnula da i proglase neovisnost kao i 92 kada su Hrvati stali pred tenkove a Alija rekao ovo nije nas rat.Samo sto sad Hrvati nebi vise stajali pred tenkove.Neka stane Komšic prvi.

Ljiljan=Bosanac

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije