Poruke sa protesta podrške Mehmedagiću: "Ovdje nešto smrdi"

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OSA

Nazad u mladomuslimanski rezervat gdje vas je Alija smjestio u Dejtonu.

netkoizmase

lopovi brane lopova, jer ce se desiti sutra da ce njima zakucati na vrata....

Demobilisani borac

J... vam sda kriminalac mamu, Stitite teroristu i kriminalca J... vas bakir causesku u dupe,licemjeri.

meteorolog

Izaci na 40+ ... To mora da je istinska ljubav! ;)

071

Smrdi, smrdi. Tvoja diploma i kako si došao do radnog mjesta u nekoj javnoj instituciji koju mi plaćamo. A vjerujem i zadah, sudeći po faci.

Guest

Advokatica je rekla istinu,sviđalo se to kome ili ne.Ovo je klasičan napad na državu a s obzirom da čovjek odlično radi svoj posao koji ne ide u prilog rušiteljima i mrziteljima BiH na sve načine podmetanjem i montiranjem procesa pokušavaju da ga skinu.Tužiteljicu i korumpiranog tužitelja treba uhapsiti.

Duduk

Duduk krivožvalje. Da ti si svojim tjelom branio BiH a i braniš i dalje. Nije lako po cjeli dan psovati pisati gluposti po portalu a za vreme rata hrabro ratovati preko tv i tu nastane posledice ode vid pa kičma

ccc

,,Ovde nešto smrdi...'' ahhh, pa to ste vi!

Xxdbxx

Treba se s sda teroristima i njihovim famelijama obracunati za rad buducnosti.ova drzava i narod veceg neprijatelja bema od sda gamadi u svojoj 1000 godisnjoj postojanosti.sto prije se obracunati s lopovima a znamu ih u svakom gradu.da bi nam djeca imala bolju buducnost.

sda kriminalci

Žive bogato a ne rade ništa

Ralle

Smrdi Osmica..usro se u pržunu..

Ado

Od vas većih smradova nema vidi im glava,niti jedan nema ispod 100 kila,a ona smradina što drži zastavu sa žutom torbicom džepario i krao po Italiji,eto ko im je SDA sve go lopov,kriminalac i ratni profiter a nepismeni Zildžić u majici od 500 eura to mu je borba dala.

Dudek Krivousti Njofra

@duduk..Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Dudek Krivousti Njofra

@duduk. Srebrenica je ZAJEDNICKI SRPSKO HRVATSKI ZLOCIN samo sto su direktni izvršioci SRBI a indirektni Hrvati

BiH

Eh EVO KO je ubio malog Dženana, evo KO je obrukao bosanskog muslimana i danas ga bruka, evo KO krade, pljačka i laže 30 godina, evo ZBOG KOGA Bosanca mrze svi živi oko njega, evo KO je spletkario lagao i zapetljao sve od 1990 do danas, evo ZBOG KOGA se stidim Vjere Muhammedove, evo BANDITA i BAGRE s kojom treba prvo raskrstiti pa tek onda se uhvatiti u koštac s drugim neprijateljima Bosne! FUJ! I EVO KOLIKO IH IMA, a odlučuju o svemu u ovom gradu! Evoh ih svih ovdje, bez razlike! FUJ!

chim

Sajam SDA zlikovaca. Neka slika, nek vidi narod i koji su i koliko ih je. Bravo kreteni, bravo!

chim

Eh EVO KO je ubio malog Dženana, evo KO je obrukao bosanskog muslimana i danas ga bruka, evo KO krade, pljačka i laže 30 godina, evo ZBOG KOGA Bosanca mrze svi živi oko njega, evo KO je spletkario lagao i zapetljao sve od 1990 do danas, evo ZBOG KOGA se stidim Vjere Muhammedove, evo BANDITA i BAGRE s kojom treba prvo raskrstiti pa tek onda se uhvatiti u koštac s drugim neprijateljima Bosne! FUJ! I EVO KOLIKO IH IMA, a odlučuju o svemu u ovom gradu! Evoh ih svih ovdje, bez razlike! FUJ! ka BiH Tako je brate! U kost tačno! Svaka čast!

Hahahahhaha

Neformalna grupa građana.. xD

Duduk

A ti Duduk krivožvalje si budala. Ajde čoveče traži da ti napiše nešto novo ovi komentari su tako glupi

Duduk

Nešto smdi u državi Danskoj da nije duduk krivožvalje da od previšeg ratovanja za BiH

/ Najnovije