Poruke sa protesta ispred OHR-a: Okupljeni zatražili da se promijeni ime države BiH

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Dfv

Pitanje svih pitanja je ko stoji iza ovih narucenih"gradjanskih"protesta.Likovi koji organizuju to veoma zanimljivi a trebali bi i sipi da budu interesantni.Da se sazna vise odkud brizljivo naruceni i isprintani i smisljeni transparenti i ko daje lovu i sta je pozadina.Nije ovo spontano okupljanje gradjana ,da ne ispadamo glupi

ovo ništa ne vrijedi ako

nemaju i neku muzičku želju! recimo da im sejdić nešto na ćemane odsvira, a komšo udara u def.

Dokle

Šmit je taj koji širi mržnju sa odgađanjem, a može sam da donese odluku...

Gost

Koji ovo debil kaže da je Hercegovina dio Bosne?

Martić

Azra a građanka? Jel' ona misli da će joj to proći?

Tako mlada, a vec Azra....

.........

Gost

I? Koliko je bilo GRAĐANA?

Hmmm

nemaju i neku muzičku želju! recimo da im sejdić nešto na ćemane odsvira, a komšo udara u def. ka ovo ništa ne vrijedi ako Da -u-druga rvata organizuje jedan akapela koncert? Fratrima du vaju djecaci predakolakog uzrasta ispod vecernjih haljina i da cekaju bogiyebicu.

@Hmmmmm

A ti znaš jer si stalno tu prisustovo i jedva čekaš opet

CCC

A ti znaš jer si stalno tu prisustovo i jedva čekaš opet ka @Hmmmmm Dvanes obrezanih pastuha oko boga u ljudskom tijelu? Zar nije malo sumljivo?

?

Koji ovo debil kaže da je Hercegovina dio Bosne? ka Gost Koji debil kaže da je Dalmacija dio hrvatske? Šta je to hrvatska? Dio mađarske oduzet nastankom pravoslavnog talibanata KSHS?

Kako kome

***Za tebe je raj

/ Najnovije