Poruka Dodiku: "Atif Dudaković je slobodan čovjek i s njim se može sastajati svako"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Ljiljani nisu sa Karpata

Lijepe riječi su ukras!

33

AKO BUDE SRECE NECE JOS DUGO BIT SLOBODAN

***

***

Dunja sa ormana

Moja Mnuira, svako jutro se budis i budit ces se u Republici Srpskoj, a ne u Aljinom kalifatu. Bice zanimljivo vidjeti kada se jednom "preselis" hoce li te Suljagic ukupati u Potocarima i povecati broj za 1.

Babo Atif

Prejadni ste.... ka Dudakovic je zlocinac i to svako zna. Tako o vlastitom ocu.... Ccccc... Sram te bilo...

***

Lijepe riječi su ukras!

Tuner

Maj 2032. Opet cete imati posla sa Dudakovicem

***

ŽIVIO NAM JOS DUGO NAŠ GENERALU A R.B.IH NAJČASNIJE ARMIJE. *

Ljiljani nisu sa Karpata

Neka ste izbrisali moj komentar a niste ove što vređaju

JUGOSLAVIJA SOCIJALISTICKA

ZLIKOVAC SI I TI SAMO STO NISI OSUDJEN VI STE SVI NACIONALISTI ZOMBI UBICE USRASE BALEGIJE CETGNICI UBICE VASA DJECA SU POTENCIJALNE UBICE

***

***

***

***

Da

To i jeste problem sto je slobodan, a zloconac.

***

***

Boske

AKO BUDE SRECE NECE JOS DUGO BIT SLOBODAN ka 33 Ako bude pravde biće oslobođen i predvoditi će akciju čišćenja manjeg entiteta od kriminalne organizacije koja negira genocid i veliča presuđene ratne zločince.

/ Najnovije