Poruka britanskog izaslanika upućena Dodiku: "RS ne može biti nezavisna država"

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Logično...to bi bila obična ruska gubernija na Balkanu, ko bi normalan pristao na to.

Kiki

Normalno da nemože genocidna tvorevina bez zraka vode i zemlje biti nezavisna. To je njihova šuplja da se sakrije kriminal.

adi

hebo vam vise dodik *****, ovi nas unistavaju, pljackaju, plate nikakve, penize ce minimalno povecati, vi samo tupite o dodiku, nek s eodcjepi ***** me vise zaboli

dosadnooooo

I vi ste dosadni koliko i Dodik. Svi znamo i svi zanju da ne moze biti nezavisna drzava i hajmo romijeniti temu vise!! Opraste nas na ruke i Dodik koji kao hoce da se ocijepi i ovi sto mu kao ne daju i novinari!!! Dokle su autoputevi, gdje su pare od akciza, gdj je 6 milijardi donacija, sta radi tuzilastvo??? Piste nam to malo

fytfuyuijjk

A šta će ture. Viri u pakaš sili koja je i njih uništavala a danas uništava palestince, hute... elem sav slobodni ubogi svet. A ture ko ture, liže i umiljava se u međunožju okupatora maštajući o uništenju srba od kojeg je nastalo. Tugice ;)

momce djojlence

A šta će ture. Viri u pakaš sili koja je i njih uništavala a danas uništava palestince, hute... elem sav slobodni ubogi svet. A ture ko ture, liže i umiljava se u međunožju okupatora maštajući o uništenju srba od kojeg je nastalo. Tugice ;) ka fytfuyuijjk Sto ga nasra izdajica vEre slavenske pradedovske za casu grckog graha Cirila i Metodija. Pravoslavni daeshevac koga su 3u1 bog i smrdo**** Lazar ucinili narodom Izrailskim 2.0 i obecali mu Balkan nakon egipatskog ropstva. Slaven arijevac koji je kultom obozavanja razapeta jevreja postao arijevac a slaveni prelaskom na islam turska rasa - semiti. Plemenski divljak koji igra oko zapaljene klade kojeg su slali na otomanski dvor da mu veziri ***** steluju.

Smrad psetosavlja

hebo vam vise dodik *****, ovi nas unistavaju, pljackaju, plate nikakve, penize ce minimalno povecati, vi samo tupite o dodiku, nek s eodcjepi ***** me vise zaboli ka adi Do neba se cuje zemlja zaudara pravoslavnim cionizmom.

vjkkjkjkjkjkj

Glup si mili, očajem i bedom ispunjen, ja ni to ture ne mrzim ;)

Aha

A da odj ebete sinteticku s-h iredentu po principu nepostojeceg krscanskog etno-religionizma koji su sacuvali rasnu slavensku arijevsku cistotu krscanstvom pa smiju progoniti po tur cene izdajice rase jer su presli na islam i postali semiti? Neeeeeee. Mars u 3 pm. arijevsko smece.

Smrad psetosavlja

Glup si mili, očajem i bedom ispunjen, ja ni to ture ne mrzim ;) ka vjkkjkjkjkjkj Do neba se cuje zemlja zaudara pravoslavnim daeshom.

kwejhjjwhj

Je l zvonilo alarm, lekić ;)

nckmdkdlklkld

Ono postalo semita, ****ac na biciklu ;))))))))))

Nadimak

Lijepe riječi su ukras

Znate li …

Lijepe riječi su ukras

Nadimak

Gdje su “prijatelji rsa” Milorade? Zasto na sramotnoj proslavi neustavnog dana rs 9. jan u Banjaluci 2024. nebi “dokazanih prijatelja rsa”? Gdje je Orban, Jansa, Oliver Varhelji, kineski ambasador, poljski ambasador, neko sa Kipra, iz Izraela, Peter Handke, Gideon Greif… Valjda ih je Dodik blagovremeno pozvao. Vidje li neko Kusturicu, Covica, hrvatskog ambasadora? Nisu valjda okrenuli ledja RSu? Srbende, nesto vam ne valja!!

bhbkjkljkljklkjk

Genetičar, de proveri sa dedom, koju ono beše slavu slaviste?! ;)

Nekog briga sta jedan degenerirani ishlapljeli

starac misli.... Je lii on kupio lordovsku titulu parama, ili je posteno njegov cukundjed to ¨zaradio¨ na eksploataciji robova?

Hehehehe

Je l zvonilo alarm, lekić ;) ka kwejhjjwhj Je li zvonilo zvono Notrdama u Parizu da Velimirovic primi anti SCH lek? Da ne smislja pravoslavni cionizam 3u1 bog da zakloni.

Ono postalo

Lijepe riječi su ukras

halo?

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije