Osim Batka osumnjičena još jedna osoba, prevarom pribavili više od 600.000 KM

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Radi.on

Ne ulazeći u poštenje navedenog moram istaći da se mnogi bave tuđim poslovima iako nemaju ni školske ni druge kvalifikacije za bavljenje tim poslovima. Kako može glumac obavljati posao elektro-inžinjera , ili novinar posao stomatologa i obratno. To može samo kod nas i što je još gore takve ljude kao ukivaju u zvijezde iako pojma nemaju sa onim čime se bave.

Aha

Ko mu je kriv kad nije znao učlaniti se u SDA. Sad bi bio zaštićen, ko bijeli medvjed. Tako je to. Ako misliš hapati, moraš biti član mafije, pardon, stranke.

nasvasta

Koliko je pomogao beznadnim ljudima to je sitnica naspram politićara koji su izbili nadu normalnim ljudima pokrali milijarde i nikom ništa ,.

Batko

Na stranu sve sto je do sada uradio, cinjenica je da ovaj zubar ima problema sa kockanjem i da duguje pare zelenasima, tako me ne cudi da je i na ovaj nacin pokusao vratiti dugove.

Gh

Poznato je da ovaj zubar ima problema sa kockanjem i da duguje ogromne pare kamatarima, tako da me ne cudi da je na ovaj nacin pokusao vratiti dug. A svi znamo da omar mjesecar brani samo dokazane kriminalce i ubice.

/ Najnovije