Poraženi Dodik priznao da nisu uspjeli: "Morat ćemo se prijaviti na ove lokalne izbore"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuga

Lozi frajer pravoslavce. Nista nije ispunio, a zive jadno. Penzije nikakve.

Ložionička bb.

Lozi frajer pravoslavce. Nista nije ispunio, a zive jadno. Penzije nikakve. ka Tuga Loži on i našu krezavu stoku.

Sarajevo bih

Vepar opet po milioniti put klepno ušima i opet hajvani genocidni vepru vjeruju, ja hajvana bože mili,koji moroni su ovi svrbi.

Bosanac

Pelcovat ovog PSA treba i njegov copor Genocidnih Bolesnih Zlocinackih Zivotinja srba

visocica 1662

Cuj moracemo a ti rece da ne priznajes CIK nego tvoju izbornu komisiju,hahahahahahahahha

Tu ...

... ce ti i biti kraj, pozuri!!!

Hadžić Emina

Ništa ti Ronhile na poštuješ na ovom svijetu, a najmanje Srbe u koje se kuneš kao i u GERS. Za tebe je jedina svetinja ona gomila od preko tri milijarde KM. Udariti će te srčani udar kada shvatiš da te pare ne možeš izvući iz slovenačke banke kada se budeš odlučio da bježiš od ruke pravde.

Da se bosnjama klanja svaki dan iz zahvale!

Da bih se politicki reklamirao moram dobro dobro da platim portalima da objave moje stavove. Ovaj vepar opstaje samo zbog federalnih medija koji ga godinama besplatno reklamiraju i promovisu. Samo 2mjeseca CANCEL KULTURE federalnih medija i Dodik bi nestao s politicke scene!

Loži on sve komunjara je to u duši.

Lozi frajer pravoslavce. Nista nije ispunio, a zive jadno. Penzije nikakve. ka Tuga

/ Najnovije