Ponovo zapalio internet: Novalićeva ponuda za pomoć Njemačkoj hit na mrežama

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boom

E jest Fadil dobar čovjek on bi svima pomagao ma duša od čovjeka.Kad nam je trebalo respirator i on je odmah uskočio i nabavio i baš su puno pomogli

Ralle

Koji lik..majko mila

AB

M:tel-ovci postaju sve ljigaviji i ljigaviji !

Zzxzz

Oni su respiratore ubice uvezli namjerno da svijet ubijaju,zvijeri su to.moguce da su im farmaceutske kuce i to platile.sve je moguce i ocekivat od sda terorista.

Gradacac

Bolje ti je da sutis ne brukaj se više.

Herzog

Citan u komentarima da su poplave i u Belgiji i u Nizozenskoj (Holandiji). Da, Nizozenskoj (Holandiji) treba pomoci onako kako su oni pomogli u Srebrenici. Otici u Nizozemsku i kad vidis da se covjek tusi treba mu pomoci tako da ga gurnes nogom koja je u cipeli da zaroni dublje.

071

Ne znam kako im misliš pomoći iz zatvora.

Sda

Poslao maline raspiratore za pravljenje nasipa

Čudno

Vjerovatno nikada do sada u BiH nije bilo toliko razrokih političara. To govori koliko nam je država frljava. U Njemackoj ipak biraju neke da ih prezentuju na nivou, a ne da izgledaju kao blago retardirani.

Stvarnost

Ne znam kako im misliš pomoći iz zatvora. ka 071 Hahaha, možeš misliti šta hoćeš, ali ovaj kriminalac upravlja zemljom, i našim novcem , a u nesebičnu i jaku podršku zločinačke i kriminalne vladajuće SDA stranke!

Kirschbluete

/ Najnovije