Ponovo se oglasila Ruska ambasada: Evo šta sad tvrde

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Слава Україні!

Слава Україні!

Slava Ukrajini

Mogu li dobrovoljci ic u Ukrajinu pomoc ljudima protiv ovih krvolocnih ruskih zivotinja PITAM ZA JARANA

Megi12355

P..i ga debilu ruski.Treba to protjerati iz Bosne i Hercegovine

TNT

Naravno da je pretmja, to tako vide i u Natu i u EU. Ali poslije Ukrajine do Bosne ce te moci jedino na Bicklama, a na Drini ce vas docekati Nato clanica. Hallo bolan, niko vas se vise ne boji, ni vas ni vasih Atomskih Bombi. Hvatate na pretnju silom ... da imate *** do sada bi je vec na Ukrajinu bacili, pa makar neku malu, ali ne, jer onda treba ocekivati odmah i to da i na Moskvu doleti makar 5 takvih isti. Razligu vise iz nase BiH.

Miki

Gosn ambasadore samo recite sta treba, tu smo...

Gost

Zar nisu svi strani ambasadori u BiH u istom položaju? Ili, koje više volite imaju i veća prava?

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Ako

Priča se da će Rusija priznat Republiku Srpsku i da će otvorit ambasadu u Banja Luci, a onda fali da iHrvatdka otvori svoju u Mostaru.

N

U teško Rusima kada se digne najsuvremenija i najjača armija svijeta

Ljiljan

Zar je ovaj *** još tu?

*** jedno

*** iz Bosne i Hercegovine!!!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

/ Najnovije