Pozdrav ministra Lukača specijalcima na Jahorini: Pomaže Bog, junaci!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Taj nepostojeći subjekt, kojeg nazivate bog, neće vam pomoći smradovi genocidni!

Genicidasu

Vama može jedini vas otac demon da pomogne .Jebli vi vašu mrtvu familiju

Genicidasu

Vama može jedini vas otac demon da pomogne .Jebli vi vašu mrtvu familiju

´ajde!?

Nakon nekoliko sekundi stigao je odgovor: “Moj ti pomog´o”!

Damianusdarcus

Mamu vam četničku!

Flaster

Eufor došao da ih potpomogne.Sve isti smradovi

BiH

I opet ce raja iz Sarajeva na skijanje poletiti na Jahorinu. Necu vise ni zvake kupiti u RS-u.

Gost

Pa sad to ispade samo su srbi u ovim jedinicama policije i zandarmerije, ...! Kako to zvuci da sa kontra strane ministar selam nazove ili povuce Tekbir? Đikanluk nista vise!

Rajvosa

FBiH uplati preko 6 milijardi poreza u budzet BiH, RS 1,7 milijardi (omjer 75:25% - ovako nesto). Raspodjela novca je sljedeca: RS dobije 35%, a FBiH 65? Oprosticete mi gresku u par procenata, ne znam tacno. Zasto mi finansiramo ovo? Sami finansiramo separatizam? Ko je pristao na ove omjere?

Bosko Buha

Ovaj avion kao iz onog filma Partizanska eskadrila. Mislim da Lukac nece nocas dobro spavati...

PD

@Pehlivan Subhanallah Estakvirulah

/ Najnovije