"Pomagajte": Pročitajte pismo koje je Dragan Čović poslao europskim političarima

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Belay_Boy

Kad te vidim dodje mi da Miloradu jezik uvalim.!!

kikirez

Dr cirilicni Drakche se treba za pomoc obratiti ikonosnom jaranu Baji i njegovom shefu Aci.

T

Zato bosnje hoce da prebrojavaju glasove, ko biva da ih multi-kulti i super tolerantni sda talibani iz sarajlabada prebroje, sve dok bosnje ne pobjede. Kao da u sarajevu nije bilo izbornih malverzacija, posebno u slucaju opstine novi grad. Bosnje su poznate po izbornim malverzacijama, od kung fu demokratije onog seljobera kaplana u stocu pa do sda divljanja po sarajevu, bosnjama se jednostavno ne moze vjerovati, a medjunarodni faktor zaduzen za regularnost izbora uvijek drzi stranu bosnjama, kao i u slucaju stranih sudija i visokog predstavnika.

Tako je

Zato bosnje hoce da prebrojavaju glasove, ko biva da ih multi-kulti i super tolerantni sda talibani iz sarajlabada prebroje, sve dok bosnje ne pobjede. Kao da u sarajevu nije bilo izbornih malverzacija, posebno u slucaju opstine novi grad. Bosnje su poznate po izbornim malverzacijama, od kung fu demokratije onog seljobera kaplana u stocu pa do sda divljanja po sarajevu, bosnjama se jednostavno ne moze vjerovati, a medjunarodni faktor zaduzen za regularnost izbora uvijek drzi stranu bosnjama, kao i u slucaju stranih sudija i visokog predstavnika. ka T

Fuke

Plači majstore, samo plači. I tvoje će da završi!

Fuj

Tako to biva kad vjeruješ tom pokvarenom soju! Ništa pošteno taj soj ne zna uraditi. Sve na prevaru i laž . Drago mi je da sam daleko od tih kvarnjaka, koji su spremni na sve, a najviše na prevaru!

El Sarajevo

Dignuti krst iznad Mostara sad nek ti pomogne. Naravno, ne može, jer vam je vjera u simbolima a ne u moralnim principima. Stari most iznad Neretve sad nek ti pomogne. Naravno ne može, jer ste ga bili srušili. Nek ti R. Hrvatska sad pomogne. Naravno ne može, jer vi niste Hrvati, vi ste Bošnjaci katolici, da vas napomenem. Hvala.

..

Ovaj dr Covic stvarno nije normalan kao ni citav Hns , on prica o multikulturalnosti , nema vecih sovinista i radikala na tlu evrope od doticnog hns , koji je ujedno i parainstitucija i glavni izvor problema ovdje..

chim

chim ustanem ja odma pojedem jedno velikooo govno, kao što sam i sam.

Si

Sta je slijedece? Pismo uvjetovano uspostavom treceg Entiteta. Toboze,sa Bosnjacima se ne moze zivjeti:namecu volju,biraju nam Hrvatskog clana predsjednistva,drsko se usudili da kradu na izborima!

JA1

Ovi su spremni na sve samo ako vide da ce izgubiti plijen odnosno vlast. A komentari i sovinizam iskazan u njima su nevjerovatni. Ne znam ko ih sve pise al bi sipa stvarno trebala da istrazi i da posjeti ove maloumnike. Ovo stvarno prevazilazi sve normalno. Radio Sarajevo ako imate imalo dostojanstva ukidajte komentare.

Драганче

Мајоризација, неправда!

071

Vidi dreke kada nije glavni u izbornoj krađi. Da se prevrneš od smijeha.

071

@@el Sarajevo A korona se širi G5 mrežom.

Da

Da li Bosnjaci vole i da li je dobar ijedan hrvat ili srbin osim ovih par u Sarajevu, koji pljuju po hrvatima i srbima i stravu saliju kad pored crkve prodju, a pisu se kao toboze srbi i hrvati zbog neke pozicije u Sarajevu. Jedino tih 12 su dobri izgleda, i to je kao normalno.

071

@Da Jedan nacionalizam je smiješno pravdati drugim. Također je smiješno generalizovati stavove ljudi zato što ih ti zamišljaš kao neku homogenu grupu. Također je smiješno pričati o tome da li se nekome Čović sviđa ili ne sviđa zato što je Hrvat. Meni se lično ne sviđa jer je lopov, pokvarenjak, oportuni nacionalista i smrad, koji zajedno sa sličnima sebi drži ovu državu zarobljenu.

miki

Укидање ентитета рс је неминовност и то ће се догодити вољом народа и уз несебичну помоћ ЕУ, Америке, НАТО пакта, али и свих пробосанских снага и патриота БиХ. То је неминовност, јер ентитет рс је насилно и уз ГЕНОЦИД, УЗП и најмонструозније злочине основан и преваром добијен на костима и крви невино убијених Бошњака, Хрвата, Срба, Јевреја и осталих грађана БиХ. Међународни суд је недвојбено доказао да су институције рс војска и полиција рс починиле ГЕНОЦИД и то је оправдан разлог да се укине рс као таква творевина основана на геноциду и узп-у.

@071

Nije g5 nego 5g ljakse. Evo ti pa se uvjeri nevjerni tomo: https://hms.ba/wp-content/uploads/2019/11/Arif-pa%C5%A1ali%C4%87-stari-most-2.jpg https://www.dnevnik.ba/teme/dokumenti-evo-sto-stoji-u-zapovjedi-arifa-pasalica-o-rusenju-starog-mosta Normalno da ste ga vi srusili, kako bi inace znali kad treba snimati rusenje istog? Sve izrezirano od prljavog pokvarenog alije i bosnja koji su sami sebe gadjali na markalama i zrtvovali u srebrenici, da bi izazvali reakciju zapada, fuj smradovi jedni, kad vam nije zao vlastitog naroda.

071

@@071 Aha. Vjeruj ti u šta god hoćeš, ako će tebi lično, makar na kratko, biti lakše. Nemam ja ništa protiv. Ali te se ne može uzeti zaozbiljno. Sretno ti bilo u svijetu mitova i legendi!

@071

P.S. a jedini mitovi i legende su to da postoji neki bosnjacki narod, nastao islamiziranjem srba, zatim bosanski jezik nazvan po rijeci, sto nema nigdje u svijetu i to da ce bih opstati kao drzava. Kad se onakva juga raspala, onda ce se raspasti i ovaj protektorat zvani bih, samo polako, pa cemo vidjeti ko je u pravu. Kolo srece se okrece, ko bi gori sad je doli.

071

@@071 Ma ja, ti si ublehaš i ograničeni nacionalista marginalnog i posebno autoritarnog tipa, kao što sam i mislio. Sada bih ti nabrojao literaturu koju čitaš, a koju normalan svijet koristi za pripaljivanje vatre :). Ali mi je mrsko. Sa nekim ko ima prekid s realnošću i mozgom je besmisleno razgovarati.

@071

Kao i svaki zatucani bosnjak izbjegavas konkretne primjere sa dokazima, pa se branis uopstenim odgovorima koji samo kod vas mogu proci, jer ste u zivotu svega 2 knjige procitali, pa mislite da ste svu pamet svijeta pokupili.

/ Najnovije