Politico: Evropsko vijeće usvojilo novi nacrt zaključaka o otvaranju pregovora sa BiH

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Znači *** opet

Haha

Ko nas predstavlja tamo, nije mi čudo..nametnuti dupelisci..sve dali da budu na vlasti..obećanja, čast, obraz (ako su ga ikad i imali)..jadna Bosna sa njima

IVA

ZAR SU SIBICARI I BALKANSKI PAPCI MISLILI ZEZNUTI EU????:):):) ISPUNI 14 USLOVA PA DATUM MEDJEDI!

Pobjeda Covica i Dodika

***

Guest

dezerter,licemjer i gutača žaba,dobar tim,vrh vrhova

Lazni konstitutivci

Naucnici, akademici, politicari objasnite HDZ stovateljima UZP “Velika Hrvatska”, da Bosanski katolici nisu dijaspora Hrvatske, da imaju minoran udio slavenske haplogrupe, da nisu Hrvatski narod. Skrb o njima, pa i ekonomska, je podlo mijesanje u unutrasnje stvari i ugrozavanje integriteta i suvereniteta drzave BiH. Sto ne skrbe, čak i “ustavno”!!, o Gradišćanskim Hrvatima? I oni su Hrvati. Katolici Bosne to nisu. Proglaseni su ‘hrvatima Jugoslavije’ pravljenjem nacija, već nepostojece Kraljevine SHS, ali ne po genetici, ni po drzavnosti Hrvatske. Podijeli su stanovnistvo Kraljevine u tri nacije (SHS) po krstu i jeziku, i u BiH. Neka prestanu sa zlobnim zlocinackim, velikohrvatskim projektom “hrvatski svijet” ili “hrvatske zemlje” ili “NDH do Drine” ili “velika hrvatska” Smrdi na goropadno zlo, velikosrpstvo. Hocemo mir i suverenitet na Balkanu. Bosna i njena tradicija je milenijska.

DINOKIO

***

Bosna BOSANCIMA

Kad nasa drzava bude nosila svoje iskonsko, lijepo ime Bosna, a ne Trojnijad i Torbago, onda ce njeni gradjani biti ponosni Bosanci! Nestace potreba za "konstitutivnim narodima". Nestace trojanske instalacije Open dor Srbija i Open dor Hrvatska. Nestace i etnonacionalisticke podjele. Dijelicemo se po vjeri, gramatckom rodu, bogatstvu, ljepoti, talentu, uspjehu, zivotnoj dobi,.. Bicemo jednakopravni u cijeloj Bosni. Politiku cemo voditi za dobrobit svima. Nastace mir i stabilnost. Jačaće privreda. Svi cemo bolje zivjeti! Bicemo uvazavani, cijenjeni u Evropi i svijetu. Zvace nas kako i oduvijek, Bosanci. Susjedi nas nece moci dijeliti, zavadjati i gurati u ratove za njihov interes. Necemo vise biti njihovo pleme, rod i cvijece. Bicemo svoji, na svojoj Zemlji. Necemo biti Bosanci i Hercegovci. Bicemo ponosni Bosanci. Bosna ce biti stabilna i jaka drzava sretnih gradjana. Zemlja zadovoljnih ljudi. Za dobro svoje djece volite i jacajte Bosnu.

/ Najnovije