Policija se oglasila o hapšenju novinarke Nidžare Ahmetašević

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Johan

Ja koliko sam vidio na snimku, oni su nju vrijeđali i omalovažavali, i nisu joj dali da se udalji

Guest

Nanu him njihovu...

Maska

Na početku snimka na facebooku se vidi da policajac NEPROPISNO nosi masku. Nije jedini, takve prizore često gledamo na ulicama. Hitno treba kazniti takve!

Maska

Na početku snimka na facebooku se vidi da policajac NEPROPISNO nosi masku. Nije jedini, takve prizore često gledamo na ulicama. Hitno treba kazniti takve!

Nisam@Robot

S tim maskama Cirkus zivi pa et...moras je nosit na otvorenom a onda dodjes u kafic pun Ljidi i onda je tu skines...nidje veze.!! S druge strane jedino FFP maske su jeono sigurne.!!

Maska

Sad sam snimak pogledao do kraja. Policajac koji je lišava slobode također nepropisno nosi masku i vrijeđa gospođu. Neprosnim nošenjem maske ugrožava joj život. Teško da je kompetentan da procijeni da li neko treba ići u Jagomir. OBOJICA DA SE KAZNE SA PO 500 KM ZA NEPROPISNO NOŠENJE MASKE ODMAH. Ostalo neka utvrde nadležni sudovi.

Pokusaj ubistva

Privodjenje osobe koja je onkoloski bolesnik od strane policajaca koji pravilno ne nose maske je klasicni pokusaj ubistva. Ove seljacine treba smjestiti u KPD Zenica da im zatvorenici pokazu ko je za Jagomir.

H

Hoce li ko napisati sta je bilo i zasto?????

Wtf??

Jel' ovo ona ljubiteljica migranata? Prvo nam dajte cijeli video da pogledamo a ne samo drugo poluvrijeme kad je već digla pritisak policajcu. U ostalom danas svaki idiot i šuša smije pljuvati po policiji a onda tražimo da nas štite. Neko reče da je dotična onkološki pacijent? Žao mi je ako jeste ali onda bi se valjda sama trebala čuvati a ne hodati po gradu i praviti sranja.

Gost

Puna kapa ovih aktivista, ufurali se da su izvan zakona. Ne mozes draga aktivistice snimati nikoga, pa ni policiju, onda bi to vjerovatno objavljivala sa nekim 'aktivistickim' komentarima. Izadjes na javno mjesto i ponasas se kao 'magarac' a ne covjek, pod izgovorom 'ja sam aktivista'.

nasvasta

Ono kad polupismenoj bagri daš glas i vlast.

Histerik

Eh sad je rsarajevo.ba u neobranom grožđu, kome se prikloniti ? Nikome. Političari su nam uspjeli ,,razvući pamet'' pa zato svi nervozni i građani i policija. Novinar ako je na radnom mjestu treba isto kao i policajac nositi istaknutu akreditaciju. Zato i postoji razlika ako neku službenu osobu udariš na radnom mjestu ili van radnog mjesta. Nevezano za ovu gospođu i ovaj slučaj, novinari se mješaju u sve. Ako vide radnika u kanalu pitaju šta on to dole radi i kažu cijev se ne spaja tako nego ovako. Isto i kad policija radi svoj posao a i kada ne radi? Nikad im niko prav nije osim njih samo radi pravljenja ,,senzacija''. kao što bi rekao Bakir H. senzacionalno, ekskluzivno , šokantno, a ovdje dramatično. Smirite se ljudi malo. Što je previše, previše je.

Gost

Najgore od svega je to što mi imamo svoje, vi svoje a oni svoje novinare. Novinar ne smije biti ničiji ali to može u nekoj idealnoj demokraciji. Kod nas ne.

!

Svaka čast policiji na profesiolnalnom odnosu.A gosp.novinarki zafalilo sredstava pa valja pravdati kod stranaca!

/ Najnovije