Pogledajte u kojem je gradu u BiH bio 41 stepen u 14 sati

3
Radiosarajevo.ba
Pogledajte u kojem je gradu u BiH bio 41 stepen u 14 sati
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Šetnja u Sarajevu

Bosni i Hercegovini je danas, 15. jula bilo sunčano vrijeme uz malu oblačnost.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 20 stepeni, Sokolac 31, Bihać i Srebrenica 32, Banja Luka, Livno i Sanski Most 33, Bugojno, Drvar, Gradačac, Neum, Tuzla i Zvornik 34, Bijeljina, Prijedor, Sarajevo i Trebinje 35, Široki Brijeg i Zenica 36, Mostar 41 stepen.

Sutra u Bosni i Hercegovini sunčano i vruće uz malu do umjerenu oblačnost. U noći na utorak, u mnogim gradovima se očekuje tropska noć. Poslije podne, ponegdje na istoku i sjeveru Bosne mogući su lokalni pljuskovi.

Semir Štilić dobio novu funkciju u FK Željezničar

Semir Štilić dobio novu funkciju u FK Željezničar

Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne zapadni i jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 20 do 26, na jugu i sjeveru do 29, a najviša dnevna od 34 do 41 stepen.

U Sarajevu sunčano i vruće. Razvojem oblačnosti moguć je i kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura oko 20, a najviša dnevna temperatura oko 36 stepeni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije