Pogledajte prve fotografije Almira Čehajića Batka nakon hapšenja

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hapac

Ima vise nekretnina nego moj amidza sto je marljivo radio u Njemackoj 35 god.i stedio! Postavlja se jednostavno pitanje koje potvrdjuje sve sumnje! Odakle??!!

Hapac

Napravio kez: ko biva ja sam fin! Lopina! Uzimao od bolesnih! Fuj!!

Klix

Vidite mu torbice kako je debela!

Lunar

Lopina teška !!!!

aaaa,ee,uuu

Ima ona narodna: ,,Prodaje muda pod bubrege''. Nešto mu izgleda smiješno.I još se slika bez maske pred policijom.

Naša posla

Batko je mislio da njegovi saradici ne znaju šta on radi. Čak i oni koji su ga rado pozivali da "koju kaže", su znali da su u Batka predugi prsti. I mnogi drugi su se omrsili o humnaitarne pare, ali Batko je uzimao obima! Ipak su mu glave došle osobe koje su u najtežim ternutcima najluksuzniej živjeli, na račun bolesnog dijeteta.

Herodot

Ima vise nekretnina nego moj amidza sto je marljivo radio u Njemackoj 35 god.i stedio! Postavlja se jednostavno pitanje koje potvrdjuje sve sumnje! Odakle??!! ka Hapac Aaa, odakle? Pa odakle prijeratnim portirima, cuvarima parkinga, cistacima i sluzbenicima koji su radili za platu, onolike pare da postadose vlasnici velikih trgovackih centara i raznoraznih firmi. Gdje je 30 milijardi dolara za koje se govori da su stigle u Sarajevo za vrijeme, i poslije rata. Sto se svi prave blesavi. Ovu drzavu treba restartati.

Gh

Poznato je da ovaj zubar ima problema sa kockanjem i da duguje ogromne pare kamatarima, tako da me ne cudi da je na ovaj nacin pokusao vratiti dug. A svi znamo da omar mjesecar brani samo dokazane kriminalce i ubice.

/ Najnovije