Pogledajte kako je bilo na protestima ispred Vlade KS: Ovo su njihovi zahtjevi

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Centarfor

Odlični transparenti. Svaka čast za kreativnost i u velikoj nepravdi i općem beznađu.

Sarajka

Svi vi koji danas koji ste izasli na proteste,ste sramota ovog grada. Novac koji trazite treba vam dati ali kad gradjanima ovog kantona pruzite usluge za koje redovno primate platu.

lol

vise ljudi doslo u scc na black friday

Robot

Tek da se zna učiteljici je plata 1800 km radno vrijeme u prosjeku manje od 5 sati dnevno.! U tim.školam jedino je tehničko osoblje lose placeno ostali svi hadzije ! Da skratim stoko neradnicka !!!

Oblo

Svi vi koji danas koji ste izasli na proteste,ste sramota ovog grada. Novac koji trazite treba vam dati ali kad gradjanima ovog kantona pruzite usluge za koje redovno primate platu. ka Sarajka - Imaš li želju da te prčim, eventualno???

Sarajko!

Da li bi željela kušati ukus mog penisa?

Sarajko!

Fantaziraš li o tome kako gutaš moju vrelu spermu?

Sarajko!

Maštaš li kako ližeš moje testise i gutaš ih?

BiH

Vidim po komentqrima ove što brane štrajkace da su elokventni ! Prava slika obrazovanja u Sarajevu ! Sivro je bas pravi predstavnik na proslim protestima je prikazoa 21 000 km troskova za par balona i pokoji prsluk ! Bice zanimljivo propratiti koliko su ovi koštali protesti ! Inace valja napomenuti da čovjek ima 4 djece u razredu i predaje arapski jezik a punu platu prima !

HiB

Vidim po komentqrima ove što brane štrajkace da su elokventni ! Prava slika obrazovanja u Sarajevu ! Sivro je bas pravi predstavnik na proslim protestima je prikazoa 21 000 km troskova za par balona i pokoji prsluk ! Bice zanimljivo propratiti koliko su ovi koštali protesti ! Inace valja napomenuti da čovjek ima 4 djece u razredu i predaje arapski jezik a punu platu prima ! ka BiH - Довтлогчдыг өмгөөлж байгаа хүмүүсийн сэтгэгдлээс уран цэцэн үгтэй гэдгийг нь харж байна! Сараевогийн боловсролын бодит дүр зураг! Сивро бол хэд хэдэн бөмбөлөг, хэдэн хантааз авахад 21,000 км зардлыг харуулсан өнгөрсөн эсэргүүцлийн жинхэнэ төлөөлөгч юм! Эдгээр эсэргүүцлийн хөдөлгөөн ямар үнэтэй болохыг дагах нь сонирхолтой байх болно! Дашрамд хэлэхэд нэг эрэгтэй ангид 4 хүүхэдтэй, араб хэл заадаг, бүтэн цалин авдаг гэдгийг тэмдэглэх нь зүйтэй!

P

Vidim po komentqrima ove što brane štrajkace da su elokventni ! Prava slika obrazovanja u Sarajevu ! Sivro je bas pravi predstavnik na proslim protestima je prikazoa 21 000 km troskova za par balona i pokoji prsluk ! Bice zanimljivo propratiti koliko su ovi koštali protesti ! Inace valja napomenuti da čovjek ima 4 djece u razredu i predaje arapski jezik a punu platu prima ! ka BiH - A o kakvoj to ti, međede "elokventnosti"??? Čini se da si upravo ti prosvjetni djelatnik, a napravio si 17 gramatičkih i pravopisnih grešaka u ovom jadnom komentaru?!?

Licemjeri

Niste izlazili na proteste dok je SDA vladala

ccc

Niste izlazili na proteste dok je SDA vladala ka Licemjeri Ovo jesu SDA protesti, sad su opozicija...eno im i one pokrivene jezikare u masi :)

Polarna lisica

Dobra ova učiteljica sa krznom od polarnog medvjeda. Vrijedi brat bratu 10000 KM. Mislim na krzno.

Reakcijo...

...moze li se policija angazovati da se pronadje i kazni ovaj bolesnik iz komentara? Unaprijed zahvalni gradjani

aha

Sto se dobro zivi u bosnjackoj gradjanskoj drzavi, svaki dan neko protestuje jer nema sta da jede, a za 7 dana citava pederacija ce ostati bez struje, pa ce vam dodik iz srpske prodavati svoju struju. Jos jedan dokaz da je covjek u pravu sto hoce da se odvoji od vas nesposobne sda gamadi.

/ Najnovije