Pogledajte dolazak Milorada Dodika na Sud BiH: Stigli su i Košarac, Nešić...

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fakti

Hrabri i odvazni Dodik uredno na bh sud dolazi po pozivu u glavni grad drzave BiH. Sve ostalo je laprdanje

Dolazi cirkus...

I međed igra kazačok. Primitivna politička seljačina sa svojom bulumentom dolazi da ismijava državu koju muze godinama. Da hoće pobjeći u Rusiju ili p... m..., da više ne parazitiraju na našim parama.

Hajde

Hajde konačno ga osudite i pravac zatvor jer mu kazna mora biti iznad 6 godina.

Sav izmet

Ide zajedno u kanalizaciju

Zadivljeni

svaka čast! kao i donald trump u americi-čemerici...

Gost_Radio_Sarajeva

Klošarci i ostali poltroni se sakupili.

xxx

Mozete mu ga samo *****iti, nista vise

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

***

***

A glavni fol mercedes S klasa,

***

***

***

Ahaha

Faca je Mile, smijurija je ova politička konkurencija za njega, samo se lik sprda sa njima

komentar

Ne znam ko mi je bijedniji ON ili ova mala grupa poltrona? Sto je najgore, zna ON dobro da ga ni oni ne vole nego im je interes vazan. Polako, i oni ce se udaljiti ..

***

***

Zasto

Mu dajete publicitet, netreba niko od novinara da bude prisutan i srbi nrk prave sou

***

***

Koliki

Ego manijak moraš biti pa da narediš da te moraju dočekati ispred suda svaki put kada dolaziš na suđenje, a sa druge strane koliko jadan i bijedan moraš biti i koliko ti život zavisi od "Baje" kada moraš doći i dočekati ga. A sad jedno pitanje, za koje se nadam da će novinari pitati MUP KS, dali je okupljanje ispred Suda BiH najavljeno i odobreno od MUP-a KS.

Matrixus

***

Sarajevo bih

Lijepe riječi su ukras!

Sedam

Na sud je dosao zaustavivsi saobracaj u pratnji i koloni 7 crnih limuzina placenih parama svih gradjana Bosne i Hercegovine. Kakva napravda, dok penzioneri jedva imaju za hl****...

***

***

***

***

***

***

/ Najnovije