Počinje sezona kupanja: Donosimo vam cijene ulaznica za bazene u BiH

1
Radiosarajevo.ba
Počinje sezona kupanja: Donosimo vam cijene ulaznica za bazene u BiH
Facebook / Termalna rivijera Sarajevo

Dok se sunčani dani polako nastavljaju, raste i interes za bazenskim kompleksima širom zemlje.

Ova godišnja doba označava početak sezone kupanja, a mnogi bazeni širom zemlje pripremaju se da dočekaju posjetitelje. Pored uživanja u vodi i sunčanju, neki se pitaju kakve su trenutne cijene ulaznica i usluga u bazenima širom BiH.

Jedan od najpoznatijih bazena u Sarajevu, Termalna rivijera na Ilidži vrata ljetnom kupanju otvorila je 1. juna. Cijene su ostale nepromijenjene u odnosu na prošlu godinu pa je pojedinačna ulaznica za odrasle 13 KM za radni dan i 16 KM za vikenda, dok je za djecu 10, odnosno 12 KM.

Sarajevo se prisjeća masakra na Dobrinji: Ubijeni prije 29 godina čekajući u redu za vodu

Sarajevo se prisjeća masakra na Dobrinji: Ubijeni prije 29 godina čekajući u redu za vodu

Gradski bazen na Dobrinji još nije otvoren i ne zna se kada će biti.

Novi cjenovnik Termalne rivijere sa svim detaljnim informacijama.🏊💙

Posted by Termalna rivijera Sarajevo on Saturday, June 1, 2024

U Tuzli na Panonskim jezerima cijena ulaznice za odrasle je 6,50 KM radnim danom, dok je za vikend 8,50 KM. Za djecu ulaznica košta 4 KM radnim danom, a vikendom 4,50 KM.

Svečano otvorenje zakazano je za 15. juni kada će prisutne zabavljati pjevač Goran Karan.

U vodenom parku Ribica u Vitezu cijene ulaznica radnim danima iznose 10 KM, a vikendom 12 KM. Postoji i opcija popodnevne ulaznice koja iznosi 8 KM radnim danima, a 10 KM vikendom. Za djecu su cijene 6 i 8 KM, odnosno 5 i 6 KM.

Dragi naši izvolite cjenik karti za ljetnu sezonu 2024. Napomena: -Nije dopušteno unošenje staklenih predmeta, alkohola...

Posted by Vodeni park "Ribica" - Vitez on Sunday, June 9, 2024

Sezona kupanja u gradskom bazenu Aquana u Banjoj Luci počela je 6. juna. Sezonske cijene ulaznica u pretprodaji iznosile su 90 KM za neograničen broj dolazaka, 40 KM za 10 ulaza, 68 KM za 20 ulaznica i 92 KM za 30 ulaza.
 
Aqua park u Trebinju vrata je otvorio 8. juna. U promo periodu, koji traje od 8. do 16. juna, cijena poludnevne karte iznosit će 15, a cjelodnevne 20 KM, dok će od 17. juna cijena poludnevne iznositi 25, a cjelodnevne 30 KM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije