Počinje isplata naknada za demobilisane borce, mlađe od 57 godina

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oslobodilac

Nije jasno ko to ima 55 mjeseci rata kada je rat trajao od 6. aprila 92- kraja aprila 96-te. što je maksimalno 48 mjeseci. I oni što su bili na spiskovima patriotske lige su radili u svojim firmama i nisu ratovali nego bili ilegalci hahaha. Dezerteri će isplatiti borcima egzistencijalne naknade.

..TRAVNIK..

Hoce li iko u ovoj usranoj drzavi ista poduzet,da se ispravi diskriminacija prema dem borcima u srednjo bos kantonu.jedino mi nemamo nikakva prava,zasto se sda teroristima dozvoljava samovolja,zasto ustavni sud ne pokrene postupak protiv šake sda psina koji prave zakone po svom nahođenju.federalni nivo naredio da se ispostuje odluka i da svi dem borci budu ravnopravni,sta je sad ovo.U Sarajevu,Zenici,Tuzli itd gradovima dem borci imaju sva prava,a u Travnickom kantonu.i kazete bosnjaci zelite demokratsku drzavu,pa niste zasluzili ponasanjem ni palestinu.

/ Najnovije