Počeli radovi na obnovi pruge: Najveći infrastrukturni projekat u zadnjih 10 godina

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BusAir

Svaka tri minuta al' u q... Neka malo to pokose i zagletuju i to je to.

Gospodin Pilkington

...... "Dvanaest glasova bijesno je vikalo, i svi su bili jednaki. Sada je bilo jasno što se promijenilo u izgledu svinja. Pogled životinja koje su stajale napolju klizio je od svinje do čovjeka, od čovjeka do svinje, i ponovo od svinje do čovjeka; ali, već je bilo nemoguće raspoznati tko je svinja, a tko čovjek" ....

slučajnosti ne postoje

Dovoljno je samo izgovoriti vaše prezime ministre..

Ox

Ako je suditi po dinamici i kvalitetu rada tramvajske stanice na Otoci, sve su šanse da Sarajevo u sljedećih 8 godina neće imati tramvajski saobraćaj, koji je ionako bio jadan i čemeran i dosad..... Uostalom, šta očekivati od ŠTETE??!!?? Pa pobogu, Vlado, zar niste mogli na ovo mjesto postaviti nekoga s manje destruktivnim prezimenom i pristojnijim izgledom?? Ili bar nekog s regularnom, a ne kupovnom diplomom???

SEDAM ZAPOVIJEDI

1. Tko god ide na dvije noge, taj je neprijatelj. 2. Tko god ide na četiri noge, ili ima krila, taj je prijatelj. 3. Nijedna životinja ne smije nositi odjeću. 4. Nijedna životinja ne smije spavati u krevetu. 5. Nijedna životinja ne smije piti alkohol. 6. Nijedna životinja ne smije ubiti bilo koju drugu životinju. 7. Sve su životinje jednake.

/ Najnovije