Plenković govorio o Pelješkom mostu i spomenuo ponovo Neum

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Celo

Nama to nije bio problem ni u prethodnim drzavama. Mi mozemo sa svakim. Na zalost dosadasnje iskustvo se pokazalo jako lose jer na kraju nam uvijek pocnu negirati vjeru , kulturu , jezik (1907 dekretom Zemaljske Vlade Austrougarske pod pritiskom Srbije bosanski se preimenovao u srpsko-hrvatski) pa i naciju (1906). I onda vele " vi ne postojite". A mi ko blecci pustimo, kontamo i drugi su merhametli ko i mi. Na zalost nisu. ka hmmm.. Na sve moguće načine pokušavate da dokazete da imate naciju. To nije sporno. Poštujem apsolutno. Medjutim, svi znaju da su bošnjaci nastali u ratu, u podrumu hotela. I to je jedina istina. I tek od tada znate ko ste i sta ste i kojim jezikom govorite. ka Mile<< Ne preskaci terapiju i pod hitno prestani citati "djela" Dobrice Cosica. Rezultat ces uvidjeti sam za sedam dana

Sejdo reče Džaferuglu

NNEĆE BITI PELJEŠKOG MOSTA!!

Ne želim da živim u enklavi, a ne želim ni da se selim

Znaci napreduju radovi na projektima kojima se zaobilazi, izoluje i blokira BiH. Da li je Pelješki most dio budućeg Jonsko-Jadranskog auto puta sa namjerom da taj auto put ne ide kroz BiH? Isto kao što i koridor 10 ide uz samu granicu BiH, ali ne i kroz BiH! To su najbitniji saobraćajni koridori na Balkanu! Lijepo bi bilo da Hrvatska poradi malo više i na koridoru 5c jer koridor 5c je kičma ekonomije BiH, ali nisam optimista izgleda da se to namjerno odugovlači kako bi ostali siromašni, izolovani i blokirani, sa namerom da se narod seli i nestaje! Izgleda da smetamo nekome ko je veoma jak!

Nikolica s prikolicom

Hrvatima je ovo milenijski projekt i nemanikakve veze s BiH. S ovim mostom su konačno zaokružili svoj teritorij. BiH mora sama gledati koji su joj interesi i povezivati svoje prometne pravce u smijeru za koji misli da je najbolji za BiH. Ako želi smjer "EU" onda će nužno morati povezivati se na hrvatske autoceste, za smjer prema istoku su srpske autoceste. Sve je stvar odluke. Veoma je važno naglasiti da se hrvatske i srpske autoceste . nisu gradile za badave.

/ Najnovije