Plenković: "Nemam ništa protiv Komšića, stvar je principijelnosti. Moj potez nije nepoštovanje"

/ Komentari (31)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

Krajnje je vrijeme da korumpirani poluproizvodi poput hrvatskog i bosanskog HDZ-a, zajedno sa kompletnom svojom generacijom balkanskih parazita koji su iza sebe ostavili demografsku i ekonomsku pustos, zajasu u suton.

Maske su pale. Hrvatska terorise Bosnu!!

G Željko Komšić je izabran u Predsjednistvo legalno i legitimno, voljom birača PO USTAVU BiH! To što HDZ halucinira su ataci na integritet i suverenitet Bosne. Hrvatska hoce preko politickih trojanaca, nacije Kraljevine SHS, da upravlja i terorise Bosnu. Jugoslavije vise nema! Ako hocemo mir i stabilnost na Balkanu, vrijeme je za ukidanje nacija Jugoslavije, kao laznih konstitutivnih naroda, izvan maticnih drzava. Te nacije SHS sluze u BiH i CG kao trojanski konji za realizaciju velikodrzavnih agresija, otimanja teritorija, ljudskih i prirodnih resursa, tradicije, jezika, kulture, talenata. Alarm za uzbu u EU i USA. Dejton je velikodrzavna podvala!! Sudovi su presudili je cime je nametnut!

Habuhabuhabu

Ovo je u ravni Vulinovog zabranjivanje Selmi Bajrami da pjeva u Srbiji. Samo malo ljepše upakovano. Kamo to već legitimni Hrvati znaju.

DoDICK

****,

Maske su pale. Hrvatska terorise Bosnu!!

Krajnje je vrijeme da korumpirani poluproizvodi poput hrvatskog i bosanskog HDZ-a, zajedno sa kompletnom svojom generacijom balkanskih parazita koji su iza sebe ostavili demografsku i ekonomsku pustos, zajasu u suton. ka 333 Sve se moze rijesiti povratkom imena drzavi BOSNA, nacija Bosanska, da se oslobodimo nacija nepostojece Kraljevine SHS, koje se koriste kao trojanci u realizaciji velikodrzavnih ideja Srbije i Hrvatske. Bez njih nece Srbija i Hrvatska moci terorisat Bosnu, zavadjati, pokretati ratove, krasti resurse. Nastace mir i stabilnost na Balkanu i Evropi!

***

***

Haha

"...Plenković se na međunarodnom nivou ipak znao susresti sa Komšićem pa i proćaskati. Jedan od posljednjih primjera je bio samit u Granadi u Španiji krajem prošle godine. Iako to nije bio njihov službeni susret, Plenković je bio svjestan da sjedi pored čovjeka koji predstavlja BiH, kao što on predstavlja Hrvatsku. Ali Plenković tada nije napustio spomenutu konferenciju u Granadi zbog Komšića. Nije jer bi to bio skandal..." POTRAŽITI FOTOGRAFIJE... PREPUN GOOGLE UGODNOG ĆASKANJA PLENKOVIĆA SA GOSPODINOM KOMŠIĆEM.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Tako je, Plenkoviću! Idemo relaksirati stvari! Niti mi koji želimo istinsku, modernu državu Republiku Bosnu i Hercegovinu nemamo ništa protiv tebe osobno! Samo želimo da se okonča hadezenjarski Tuđman-Šušak kontinuitet djelovanja kontra BiH. I ovo nije voda na mlin lažnim "probosanskim" i hinjeno "građanskim" narativima. Nadogradnja ZAVNOBiH-a, neminovnost povratka Republike i re-kreiranje funkcionalne države, oslobođene kantonalno/županijske i entitetske, parazitske atomizacije. Bez lažno superiornoga, docirajućeg starateljstva "brižnih" susjeda. i I bez onih koji su stvorili, formalno I neformalno, 3 vampirske paradržave koje neumorno isisavaju arterijsku krv iz Bosne i Hercegovine.

Xyz

Ko je biro Komsica neka je samo nam nemoj ti pomagati Bogati...SIKTER

Mate

Kriminalac! On ne oredstavlja Hrvatski narod nego sve gradjane Federacije! Uskoro neće biti na političkoj sceni ni tebe ni lopova Covica

Iva

***

***

***

Licemjerstvo na visokom nivou - nista novo od EU

Umjesto da EU u svojim redovima pokaze principijelnost i postovanje Institucija Bisne i Hercegovine, njenog teritorijalnog integriteta i suveneriteta, te samim tim i svih gradjana Bosne i Hercegovine, te da utice na Plenkovica kao i na sve ostale politicare da moraju postovati institucije drzave u koju dolaze i na taj nacin prokazu svoju politiku djelovanja oni se ,na zalosti, i dalje krajnje licemjerno odnose prema Bosni i Hercegovini! A takva EU ne treba Bosni i Hercegovini

*/*

****

Brko

***

Brada

***

Brko

***

Eto

***

Gost

***

Nemam nista protiv Hrvatske

Vratiti Italijanima Dalmaciju i Madjarima Slavoniju. Zagreb moze birati kome ce ili ce u prapostojbinu Iran il potopljeni kontinemt Mu.

nasvasta

Od tebe je gori Reis Kavazović što je primio fašisti koji ne poštuje državu.

KOMENTAR

***

Celo

Komsic se lazno predstavlja i ocito ti i takvi nemate problem s tim ali neko ima. Taj ljigavac je u ratu ubijao Hrvate, a sada ih 'kao predstavlja'. Ako je to normalno, onda ova zemlja stvano nije normalna. ka Eto Ne , Zeljko je branio porodicu, grad i drzavu koju su napali. Ti sto su napadali i izginuli su okupatori ove zemlje...., kontas

Sdf

ZA VAS HDZ NISU HRVATI SVI HRVATI, VEC SAMO ONI KOJI SU HDZ. BRUKA...

Kužiš

Gospodo komentatori bojim se da neke stvari neznate,a to je da hrvatska ima troduple izbore ove godine i to za Sabor,EU i predsjednika republike.Plenkovic se dodvoruje hrvatima u BiH da bi glasali za hdz i tako dobio izbore,jer u hrvatskoj je većina građana kontra njega i njegove stranke.

Nekoniko

Ovaj uzp primjerak nije trebao dolaziti, neprijatelji nisu dobro došli, ali kako imamo kvislinge na vlasti, nema mu to ko objasniti. Rukovoditelj kvislinga ga dočekuje, trebao ga je donijeti na ramenima da bude što uvjerljivije. Dva miliona Bišnjaka niko ne pita, nego šaku poltrona. Prestrašno.

Lijepe riječi su ukras!

***

Nekoniko

Ovaj ima stotinu lica, i poseban bezobrazluk na svakom. Kaže birali Bošnjaci Komšića, a ne kaže birali Hrvati Bećirovića. To je legitimno?Upita li se ikada iko zašto se bira Komšić. Evo na trenutnom primjeru Predsjedništva. Srbi, secesionizam i protiv BiH, čović bi bio isto to, za razliku od Komšiča, Bećirović i tamo i ovamo, pa bi bilo ili 2:1ili 3:0,protiv bih. Zato Komšić, Plenkoviću, ljigavi. Kad bude Hrvat kpji rafi za BiH, birajte koga hoćete, do tada ovo je naša borba za državu.

pa ne znam

***

Mi iz BiH

***

/ Najnovije