Plenković nakon sastanka sa Čovićem: Položaj Hrvata u BiH je tema od vitalnog interesa

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

I OPET će nas 350 000 PONOVNO i UVIJEK glasati za BILO KOGA protiv Dragana Čovića i HDZ-a, zlikovačke UZP sekte! Pa ćemo tako dovijeka!

222

Čovicu, nisu krivi muslimani, vec te mi HRVATI, koji te nismo birali jer si HDZ. Ta partija nije nasa... Ne moze ti Plenkovic pomoci, a ne mozes ni nasilu.

Tango

Plenkovic ako hoce da pokaze ko je kome gazda mora skrenuti tok rijeke Save. Nek zna Covic da je Plenkovic veci baja! Interesantno je da Europa dopusta bujanje fasizma na Balkanu bez ikakve intervencije. Da li je to opet neki eksperiment ili Europa jednostavno nema vise snage da se izbori sa fasizmom?

Copy paste

Udarne vijesti su vam mrak. Pored Prijedora, Bajrama, Nesreće u Zenici za vas su udarne vijesti privatne objave sa Twitera, Facebooka i prepiske sa drugih portala. Da li uopšte imate novinara jer se nigdje ni jedan ne potpisuje a obično piše Fena,radio.sarajevo,rtrs,srna, N1 ,Oslobođenje itd.. Da nije još onog fotografa Kriještorca pomislili bi da na portalu radi samo jedan čovjek admin.

Cestitali Sejdi Komsicu bajram

Kurban Zvaljko Mubarek Opsun

Guest

Vitalni interes je da stranka HDZ ostane zauvijek u vlasti a ne Hrvati,to je vama i najvažnije.

Rus-mir

Najbolje je razlaz, pa neka svatko bira sebi. Treba dogovoriti s Amerima i Njemcima održivo rješenje, ovo balkansko magupiranje je dosadilo svijetu. Ova 3 naroda jednostavno nisu za skupa, to ti je. Države je već sada samo na papiru, a uskoro ni to neće biti.

/ Najnovije