Plenković: Kao susjed i prijatelj, Hrvatska pruža BiH svu potporu na europskom putu

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

---

Sačuvaj Bože ovakve podrške!

Net

NAJDINAMIČNIJA EKONOMIJA U EU! BDP prešao 20 tisuća eura po stanovniku: Hrvatska na vrhu EU po stopi rasta gospodarstva... KOLIKO SU RASLE PLAĆE U HRVATSKOJ? Bolnicama povišica 332 eura, javnoj upravi 202, osnovnim školama 217 eura.

---

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Brko

***

EVA

HDZ JE NEPRIJATELJ I HRVATKE I BIH!

***

***

nasvasta

Lijepe riječi su ukras!

BABABOBOBIBIBUBU

Lijepe riječi su ukras!

Neprijatelji

Vi da ne pomažete sa istoka i zapada mi bi davno bili u EU.

Panzer

***

Prijatelj ...

... ??? Ti si hit juna, a mjesec tek poceo!!

Haha

***

***

nevjeruj Plenkoviću i kada darove nosi

samo IZBORNI i

***

VVVVVVVVV

Lijepe riječi su ukras!

Pitam se pitam..

Kad, otkud i koji hrvati dodjose u Bosnu? kad brojni pa i Franjevacki crkveni izvori tvrde: Nije ih bilo hrvata u Bosni do XX vijeka. Katolicko stanovnistvo BiH ima minorne slavenske haplogrupe da bi bili nekakvi bijeli, crveni ili zuti hrvati. Hrvate, kao naciju SHS/NDH/YU napravise podjelom stanovnistva po jeziku i krstu u SHS. Danas nema tih drzava ali njihove “nacije” izvan “maticnih drzava” koriste Srbija i Hrvatska kao trojance. Radi mira ukinuti lazne nacije izvan maticnih drzava.

***

***

/ Najnovije