Pismo Sarajlije: 'Zašto su moj otac i slični penzioneri zbog 0,80 KM ostali bez 100 KM pomoći?'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ana

Važno je da se vlada Kantona pokaže kako su oni darežljive ruke a to što su učinili nepravdu svim ostalim penzionerima njima uopšte nije važno. I još gore to su i naši novci. Otme od onog ko je zaradio penziju sa 40 godina staža pa da onom što je na potvrdu izdanja minimalnu i varao i državu i društvo radeći na crno. Aferim trojici.

q23

Važno je da se vlada Kantona pokaže kako su oni darežljive ruke a to što su učinili nepravdu svim ostalim penzionerima njima uopšte nije važno. I još gore to su i naši novci. Otme od onog ko je zaradio penziju sa 40 godina staža pa da onom što je na potvrdu izdanja minimalnu i varao i državu i društvo radeći na crno. Aferim trojici. Trojka: Bakir, Novalić, Sebija!?

BAD

Glasali ste, evo vam ga!!!

ja

Naravno da im je palo na pamet, zato nije dobio pomoc.

Gengo

Imali smo mi kroz istoriju razne poznate trojke.

Pa valjda zato postoji prag....

..........od 424.43. Gdje bi bio kraj kukanju... 0.80, ili 1, 2, 3? A oni od 428.43, fulali za samo 4 KM? Daj ba.

Tako

da cu ja biti uskracen ta stokacu i necu izvesti trebu na cevape!

BUUM

***

/ Najnovije