Pismo podrške iz Ukrajine za BHRT: 'Javni servisi su čuvari demokratije i sloboda'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jan

Javni servisi smece od tv-a

Mostar

Javni servisi u BiH su izvori lazi, mrznje i netrpeljivosti i bilo bi puno ljepse bez njih

drzavna sramota

Kakvi su da su, to su nase tv. Neka je sramota sve ove tzv, drzavotvorce koji ne gledaju bhtv, sve koji ne pomazu i sve koji ne traze od vlasti da spasi DRZAVNI servis.

robot

Do nedavno su podržavali Mladića i Karadžića

gost

Ovaj servis je samo čuvar radnih mjesta zaposlenij

lol

Kakvi su da su, to su nase tv. Neka je sramota sve ove tzv, drzavotvorce koji ne gledaju bhtv, sve koji ne pomazu i sve koji ne traze od vlasti da spasi DRZAVNI servis. ka drzavna sramota Dok god ARBiH i Državu BiH zovu takozvanim, ja ih ne smatram svojim ..

Genocidasi

SLAVA UKRAINI .SMRT FAŠIZMU I NACIZMU T.J.SRBIMA I RUSIMA POGANIM PSIMA

tzv

Kakvi su da su, to su nase tv. Neka je sramota sve ove tzv, drzavotvorce koji ne gledaju bhtv, sve koji ne pomazu i sve koji ne traze od vlasti da spasi DRZAVNI servis. ka drzavna sramota Dok god ARBiH i Državu BiH zovu takozvanim, ja ih ne smatram svojim .. ka lol<< Zar ne vidite da se i u bhtv vodi borba za DRZAVU. Evo danas, vlada donosi odluku protiv ukrajine. Pa zna se ko. Isto je i na tv. Podrzimo one koji se i tamo bore protiv takozvanasa...Razmisli!

XXXX

SLAVA UKRAINI .SMRT FAŠIZMU I NACIZMU T.J.SRBIMA I RUSIMA POGANIM PSIMA ka Genocidasi Slava Ukrajini i Smrt fasizmu ne idu zajedno, jer je Slava Ukrajini Benderov fasusticki pozdrav. Vi gluperde nikako da shvatite da nije sve crno- bijelo.

/ Najnovije