Pilav poslao odgovor Sindikatu na pitanje: Gdje je i zašto prebačen 31 milion KM KCUS-ovog novca?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mrki

Hmm novac sa racuna prebacio ZAVODU !!!?? A VAMO KAZE DA PARA NEMA POMAZE PRIVATLUK

Tatar

E **** ga majstore ako ti je ovakav početak a nisi ni sjeo ljudski na tron pa kakav će ti biti kraj.A toliko smo očekivali od tebe i eto šta dobivamo

DoDICK

Realno sami sebe pokopase izjavom da su na racunima zatekli 68 mil a isto tako znamo da je SebiJA dosla na zestok minus...iako iz dna duse mrzim SebiJA i njene ovaj podatak mi dovodi u pitanje kompletno pljuvanje po SebiJA? Moze li neko pojasniti sada ove nove informacije??

Guest

Svanulo sarajlijama. neka je. zaslužili su.

Iva

Ovaj nije normalan! Nevalja sto su orije domaćinski poslovali i uštedjeli novac!

Realno

Bolnica nije finansijska institucija pa da skuplja novac na gomilu. Zar ne bi bilo bolje da je za taj novac kupljen aparat za magnetnu rezonansu npr ili opremljenja jos jedna operaciona sala ili jos jedna laboratorija unutra bolnice.... ili .... ili ..... Dosta se moglo sa tim novcem. Mozda su mogli biti spaseni neki zivoti.... mozda..

Gago

Ušteda na pacijentima

/ Najnovije