PIC se danas i sutra sastaje u Sarajevu: Na stolu vruće teme, pojedini bi da 'svežu ruke' OHR-u

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Matrixus

Nije valjda moguće da vas nadmudri jedan fašistički inspirator zločina Vučić??!! Ako jeste onda ste baš slabi i beskorisni. Vas izgleda brane samo ovi politički slunte i poslušničko nevjerovatno glupave a interesom vođene NVO...

Odlazak OHR-a i stranaca

***

Zenica centar

***

Mklj

Ovi uslovi i ciljevi toliko su rastezljivi da podsjećaju na praćku.I ko to odlučuje kad su ispunjeni.PIK nije nikako dio Feljtona nego samozvani grupa.

PIC-ka se sastaje

Lijepe riječi su ukras!

Schmidt

Ja biti bogata turista meni svaka Fata nudista ba

AVA

BITI CE KAKO USA KAZU KAO I DO SADAA!

K2Black

BITI CE KAKO USA KAZU KAO I DO SADAA! ka AVA E da su bogdo ikada uradili nešto da valja, ovako nas samo zamajavaju, i ne vjerujem da nam baš žele toliko dobro. A eto ako misle neka urade jednom nešto dobro za ovu zemlju, ovo je samo produžetak agonije u kojoj nas drže radi tzv svojih interesa, ili zbog dobijanja na vremenu ali ne zna se za šta! Ni oni sami mi ne izgledaju baš uvjereni da znaju šta žele. Mislim da strancima nikada u životu nije bilo bolje kao ovdje...a ipak nas puštaju u ralje nacionalističkih politika, radi nekih ruda, litija, ili rijetkih metala, radi svoje korupcije, kofera para od diktatora i slično. Pametan potez nema šta!

/ Najnovije