Pećanin predlaže Suljagića za člana Predsjedništva BiH: Ubjedljivo bi pobijedio

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Genocidasi

Pa sigurno bi pobijedio od ovih starih koji se stalno kandiduju i samo laju državu prodaju za zlikovcima šuruju nemamo koga izabrati .Jedino Bećirović.Al dali bi i on krenuo stazom vaketivom da izdaje državu il bi stvarno stao u odbranu .ko će ti ga znati

YXX

Ja predlažem Senada jer pametnijeg, obrazovanijeg i boljeg od njega nema , ali ko će to prihvatiti i ne znam ispred koga?

gost

ti tako mutan i masan ako ga predlozis garant prolazi. nema veze sto je vec jednom propo ko politicar, ima evo druga pa treca sreca..

Pošteno

Probalo se i nije prošlo.

Pametnjaković

Imamo najvise u Evropi političkih, vojnih i ekonomskih analitičara i drugih eksperata za ovo ili ono koji svakodnevno seru po tv kućama, portalima a nemamo kandidata za člana predsjedništva pa ni za bilo kojeg ministra u V.ministara.

SDP

PECANINU ZNAO SAM DA SI LUD A DA SI TOLIKO LUD NISAM ZNAO PA ONAJ SULJAGIC NIJE U STANJU SACUVAT DVIJE OVCE NACRTANE

Hu Hu

U tom slucaju ono sto ima krscana u Federaciji odmah iseliti, jer bi nastojao da im svakog dana nabija svoju mrznju na nos. Ne damo Bakira on nije takav.

Ale

Sve neki seljacici, zavrse fakultet da se bave politikom i sad bi on da bude prvi u bosnjaka

Nalo

Sklon srljanju, skandalu, naglih promjena raspolozenja do bespotrebnog konflikta. Sve to stoji pobrojano, ali nazalost dok ne rijesi ili stavi pod bilo kakvu kontrolu svoj opravdan PTSP tesko da ON moze kao osoba funkcionisati u kontinuitetu kako treba. Nije on kriv, ali to ne znaci da se moramo sazaliti i probati.

Hahahahahaha

Hahahahahahahhaha hahahhahahahaha

Gost

Naravno, trebao bi nam neko da obnovimo znanje iz nacionalizma, fasizma, mrznje i antagonizma prema drugim i drugacijim. Ma, pravi izbor Senade, ali za tvoju kucu.

gost

Ovo je onaj što ženu mariše

lol

lik koji je propo u politici i kao ispunjenje svog slobodnog vremena tuce suprugu, ma slika i prilika bih, taman

BBB

Na kraju će se kandidovati komplet Trojka sa Pećaninom, Feragetom, Murizom, Hadžifejzovićem itd. , a pobijediti će Bakir ako se bude kandidovao tako da će se kmečati naredne 4 godine kako su izbori namješteni !

Hoolbruck

Proljeće je, 27 puta ukiselio se već Daytonski sporazum to treba mijenjat.

Genocidni muslimani

ne bi prosao test na beelo

Samo

Nazifa Gljivu za predsjednika

Kako

Stranke koje drže do sebe i smatraju se ozbiljnim ne mogu sebi priuštiti kanditata koji je prijavljen za porodično nasilje, Kako bi se predstavljao ozbiljnim ljudima, strancima koji nakon ovakvih incidenata završe karijeru u sekundi? Pa da stranci znaju za ovu mrlju, ne bi nikada ni dinara do acije dobio, a ne milione.

Istina na istinu

Ublehška ujdurma, ili bolje rečeno ublehaš ublehaša predlaže. Predloženi: "Sklon porodičnom nasilju sav komšiluk sa Stupa zna i svi policajci iz PU Ilidža. Dok je bio ispred SDP-a ministar obrazovanja u KS povukao toliko dobrih poteza da obrazovanje KS i danas to ispašta, dok je svoje predhodnike nazvao običnim budaletinama javno sa jedne govornice. Dok je sticao akademske titule znao je dobro da u materijalnom smislu iskoristi više supruga. ... Već jednom promašeni kandidat". Najbolje za sve da što duže ostane u Srebrenici. Predlagač: Policijski doušnik, organizator prije ratnog trovanja studenata u studenskim domovima u Nedžarićima, poput trezoraša i on u policiji rat proveo igrajući tetris. Pametni više ništa ne treba, a ima još toga puno. Eto vam kandidata za predsjedništvo ispred Bošnjak. Hairli bilo!

Boro21

Bravo Seno, još samo napiši da će Pjanić biti najbolji igrač Barcelone iduće sezone i sve si pogodio

/ Najnovije