Pećanin: 'Bošnjački lider' i dvojica njegovih adlatusa (ne)svjesni posljedica izdaje

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pazi opasan

Pregovori se trebaju odrzavat,ali bi netko pametan i posten trebao nadzirat Izetbegovica.Ljudi dragi cuvajte se tog covjeka unistit ce BiH sta zbog nesposobnosti,sta zbog korumpiranosti i sta zbog nikakvog karaktera.

teroristički krmak

koji je stranac u tzv. bosni. primitivni provincijalac mahalaš. daj ne prepadajte djecu sa njim!

nevjerovatan DEGENERIK!

Iz krugova bliskih i SDA i bošnjačkim “građanskim” strankama otvoreno se artikuliraju stavovi kojima se doslovno ratni ciljevi bošnjačke politike pokušavaju ostvariti mirnim putem, piše Dnevnik.ba. Tako savjetnik drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, Nihad Hebibović, precizno objašnjava zbog čega i na koji način bošnjačka politika treba ovladati što većim teritorije Bosne i Hercegovine kao i institucijama od općinske do državne odnosno razine Predsjedništva BiH. Riječ je o otvoreno šovinističkim i antidaytonskim stavovima koji već godinama potkopavaju međunarodne napore za stabilizacijom BiH te istovremeno doslovno razaraju BiH. Hebibović tako na društvenoj mreži Twitter “objašnjava” onim Bošnjacima koji prihvaćaju državu BiH kao državu triju konstitutivnih naroda i ostalih građana kako to nije suštinski cilj bošnjačke politike. Upravo suprotno. On jasno govori kako se bošnjačka politika ne može pomiriti s tim da ima jednu trećinu vlasti u BiH, što je sukladno Ustavu BiH i Daytonskom mirovnom sporazumu. Tvrdi i kako je načelo tripartitne podjele vlasti u BiH moguće srušiti mirnim putem. “Umjesto koncepta ‘trećine’ potrebno je inaugurirati političku borbu za koncept političke većine, s ciljem (bošnjačkog, op.a.) ovladavanja većinskim dijelom državnog aparata.

Mostar

Zašto? Čemu mržnja?

Ehhhh

Bake je govedo, Elmedin priučen političar, a Fahro kriminalac...al haj ti objasni svjetini... ako se izgura e-glasanje ili bar kontrola i brojanje, ima nade... pošteno brojanje donijelo bi promjene

Ohani malo

Neko bi Pecaninu stvarno trebao objanisti da nije tako pametan kao sto misli. Najlakse je pljuvati po svojim neistomisljenicima, praviti se pameta , pogoto sto nema nikakve odgovornosti. Pratim ga vec dugo, covjek stalno crnjake siri i prejudicira stvari koje se kasnije ne ostvare. Ohani malo... Dobro je da su nasi pregovarali , jer su i Evropljani vidjeli da Covic u stvari ne zeli pregovre. Covic je racunao na tvrdokorne stavove i podmetao lazi da Bosnjaci zele islamsku drzavu. Ovako je ostao bez argumenata.

Tuzno

Tuzno je gledati,slusati i citati izetbegovica i njegove stranacke kolege sa koliko malo inteligencije,znanja,a sa kojom kolicinom pokvarenosti i korumpiranosti vode SDA da se covjek upita jesu li bosnjaci zaista glup narod ili su svi pokvareni kao i vodstvo sda.

RR

BiH je ralno kedino moguca kao zajednica tri entiteta. Sve ostalo sigurno vodi u propast, prije ili kasnije

Muhamed

Kako se vise ne umore od ove prevare da je Bakir naivan, nesvjestan itd. Time mu samo pomazu u izdaji. Bakir je posrbica, svjesni izdajnik, veoma lukav i uporan, svesno radi na projektu ukidanja drzave BiH, poslije cega ce Srbi dobiti RS, Hrvati Zap. Hercegovinu, a Bosnjaci ostati u nepriznatim teritorijama, nepovezanim enklavama, koje ni ne lice na drzavu niti ce biti priznate kao drzava. Postajemo Evropske Rahinge. To je plan, a necije neznanje.

/ Najnovije