Patriotska liga Nevesinje: Ni pedlja ove zemlje mirno nećemo predati

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ha

Koje agresije!? O čemu islamizirani Srbi govore!? I kako starosjedioci mogu biti agresori! Prestanite to da govorite muslimani, ako želite zajedničku državu! Ali, muslimani , koje je vodio, i vodi fundamentalista i njegova stranka, ne želi Srbe i Hrvate u BiH, i žele rat! Ali, da im stranci I Ameri opet vode taj rat! Neće moći ove noći!

Jah

Ne možete predati nešto što i ne posjedujete!

dP

Kao što ste odbranili Nevesinje i istočnu Hercegovinu ? Aferim gazije.

JA1

Koje agresije!? O čemu islamizirani Srbi govore!? I kako starosjedioci mogu biti agresori! Prestanite to da govorite muslimani, ako želite zajedničku državu! Ali, muslimani , koje je vodio, i vodi fundamentalista i njegova stranka, ne želi Srbe i Hrvate u BiH, i žele rat! Ali, da im stranci I Ameri opet vode taj rat! Neće moći ove noći! ka Ha Eto maloumnice o cemu govore, upravo si sam dao odgovor. Ovo sto si napisao je prava agresija.

Guest

Sto se nepotamanite vec jednom? Tako lijepa zemlja zasluzuje bolje ljude od stoke koja zivi u BiH.

hrkljus

Koje agresije!? O čemu islamizirani Srbi govore!? I kako starosjedioci mogu biti agresori! Prestanite to da govorite muslimani, ako želite zajedničku državu! Ali, muslimani , koje je vodio, i vodi fundamentalista i njegova stranka, ne želi Srbe i Hrvate u BiH, i žele rat! Ali, da im stranci I Ameri opet vode taj rat! Neće moći ove noći! ka Ha Titogradski i uzicki korpus u septembru 1991 DOMICILNO STANOVNISTO U ISTOCNOJ HERCEGOVINI I DOLINI NERETVE? ´ajde, sto bi reko Bili.

Džasmin

Evo digla se i P.P.L. Nevesinje (podrumska patriotska liga) e super de vi njima objasnite kako neće ponjeti ni zrno Bosne

/ Najnovije