Parlament BiH odlučio da razmatra Prijedlog zakona o budžetu: Srđan Amidžić objasnio zašto je hitno

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

jeste,ali sve činite da otjerate zaposlene u institucijama države. plate (osim ministarskih) mizerne, narod ne zna da je plata sa čistačice oko 700 maraka, SSS 950, VSS od 1200 do 1600. to Novinari ne objavljuju. Samo parlamentarci i ministri imaju od 3.500 - 5000. znaci oni koji ništa ne rade. Federacija dijeli pomoć po 2000 evo vec drugi put, I Federacia i RS i Kantoni ... svi imaju veće plate nego radnici u državnim institucajama all... ali koga briga ... svima je cilj udariti po državi..

Gost_Radio_Sarajeva

Da li je Marinko imao kokain ili alkohol za večeru?

Prodana trojka

Ode miletu 40 miliona za zgradu. Jadno od trojke

Asker

Kako smo mi glupi,al to nam je nasljedno od sda. Nikad nismo drzali kasu. Sta ce glupa sda konta dosta ja mazijam na sitno , a trojka jos gore uradi preda ga *****ku. Sreca pa su stranci ovde pa ovaj po*****k ne moze vele mazijat

***

***

/ Najnovije