Pao Izvještaj o radu Vlade: "Fadile, zbog ovog se daje ostavka"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Muki

Fuck off fadile lopove.ovcama.

Halo

Morate im ponistiti sve odluke o imenovanjima u javnim preduzecima uatanocama zaposljavanja sve su postavili svoje lopove. FADILA 20 GODINA U ZATVOR SVE NJEGOVE SAVJETNIKE ONU KUJU MILIČEVIĆKU SVE U ZATVOR MAJKU IM LOPOVSKU PA NEK SE U ČELIJI IGRAJU DRZAVE UBICE NARODA

Na vjesala

Imali ovaj narod muda barem sa ih objesi

Pele

Kojeg sivila slijepce jedan kada si nas u crno zavio bijednice i fukaro ,podnesi vise ostavku nisi jedini i sam na svijetu!

Smjena

Ne kontam. Postoji nesto u svijetu i kod moralnih osoba sto se zove ostavka. Ali postoji i smjena sa funkcije ili ti ga otkaz. Sta sad ih se treba moliti, valjda ih treba smijeniti.

On

ce radje ponuditi i zenu i kcerku nego ostavku

suljaga

Podrska Fadilu N. najuspjesnijem ministru od rata. A federalni budzet zaboravite. Niko marke nece iz njega uzet'.

jah

da im se stave umjesto fotelja oni mehanički bikovi, opet ih ne bi uspio zbacit! :P

Ahahahaha

On danas ima novi sastanak nikom ne odgovara osim bracnom paru izmetnegovic

/ Najnovije