Palmer poslao poruku iz Neuma: Bit će potrebne i izmjene Ustava i bit će teško

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

epilog

etnonacionalisti ce dobiti svoje plemenske vjerske rezervate a nama, normalnim gradjanima, izgleda ostaje pasos u ruke i srecu traziti u normalnim zemljama

071

@epilog Pošto je normalnih građana više, i uvijek ih je bilo više, inače ovi kriminalci ne bi morali lopatom pokrasti baš svake izbore, nama je na dušu što se davno nismo organizovali i sve ove zajedno poslali u pm. Mi se trebamo potucati po svijetu zbog majmuna i primitivaca? Don't think so.

Azazel

Najsmjesniji I najjadniji po obicaju su oni koje vode Mile Bigtoin I Jadovan Isuacija...kredita nema a mogu pored Goricinih guzova I zovegu Jadovanove gospoje na dobos hehehe

Porfiricus Geneticus

Kući svojoj Palmere pa mjenjaj!! Dosta je više eksperimenata!! Bagger Off!!

Nema od toga nista moj Palmer! UZP nece uspjeti u svojim nakanama!

.

Guest

Liči na Boba Rocka iz Alana Forda samo što je onaj bio bolji lik

Patriot

Dok ne čujemo da je Komsic pristao na to neću vam vjerovati,jer on je jedini koji štiti i želi cjelovitu BiH.

Bagra

Mr. Palmer, mevrouw Eichorst prvo nek u SAD, i Holandiji omoguce Indijancima i Friezen mogucnost da glasaju za "svoje", pa tek onda nek ovde prosipaju svoju tzv demokratiju.

Edo

Bakire ako izdas narod bolje sam presudi sebi!!!!!

Haj’te kući svi

Ako su potrebne izmjene Ustava, tj. Dejtona, je li to znači da se Treći pravi i od teritorije RS, što bi bio pošteno u tom slučaju. Šta ce onda dobiti i koje gradove bošnjačka jedinica? Ili razbucajte sve ili nema promjena!

Djeces jadan bio tako diskriminirati gradjane a u korist UZP /Udruteni zlocinacki pokret!?/ Pa ko ce ti na to pristati! Bosnjaci su stari,civilizirani,demokratizirani narod! Pa to je nama smjesno! Pravite od sebe budale pokusavajuci da nam to kukavicje ja

NON PASSARAN!

vela havle

Americki retard koji glumi velicinu ovdje dok se u USA s njim sprdaju. Koje nama ublehe dolaze majko mila

Dedo

Eno hin !!!!!!!!!!

Pošteni

Kako god, Visoki Predstavnik je rekao da će izbora biti svakako. Prema tome Palmer i ta uspijuša mogu samo da prave sebi ćejf, a i da pokažu da nisu dorasli UZP ovcima. Što se tiče ovih koji se pokušavaju nametnutti kao predstavnici Bošnjaka, najbolje im je da se elegantno i kulturno izvuku iz te UZP zamke i krenu kući. Naravno od danas jedno jedino mjesto za pregovore za bilo šta u BiH su Institucije BiH u Sarajevu. Sada se definitivno pokazalo da je ljevica ( SDP, DF i NS) BiH dospjela u fazu kada se pokazuje kao snaga koja može voditi državu. U toj državi nebi opstali kočničari.Takođe neslušajte " šaputanja" Zlatka i Harisa. Nisu za ova vakta.

/ Najnovije