Palmer nakon sastanka: Federacija BiH mora biti u ravnoteži s RS

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gdje su prava crnaca u Detroitu?

Ili su i dalje divljaci kojim je ropstvo civiliziranje?

CC

Kad se može sve mijenjati što onda nebi i rokove pomjerili za promjene recimo mjesec pred izbore. Ovaj kao da je išao u Kiseljaku na fakultet.

Palmere

Je li i tebi učio rukju iz turskog ćitaba rejs Jusufspahić? Pravo si ograiso.

BiH

Ima izborni zakon kakav takav. Svima je odgovarao pa i fasisti čoviću. Nema potrebe za izmjenama.

Tobe

Je li iko čuo za Evanđelje po Dejtonu iz 1995. nove ere?

https://bit.ly/3H7tNAc

tako.

321

Nema ravnoteze dok neko sa Zapada ne kaze konvertitu Zivkovicu da mu je babo Alija u amanet ostavio samo fildzan drzavu (23% BiH). Zivkovic mladji se opasno ufurao da je cijela BiH njegova.

nasvasta

Ništa bez reduciranja ovlasti domova ostalo je sve na ruku fašistima.

Hajde kuci

Palmeru hajde kuci,a prvo objasni sa kim si radio taj tvoj izborni zakon? Predlazem da ti se oduzme mogucnost da bilo sta predlazes,jer polazis od postulata 19-tog stoljeca.BiH je drzava njenih gradjana i nije u vlasnistvu feuda poput hdz-a,snsd-a,sda itd.Svi gradjani imaju pravo biti birani ako se kandidiraju kao sto imaju pravo birati koga god hoce,jer zbog toga su izbori tajni. Palmeru ciao,alahimanet,adio,good by,zdravo i ne vracaj se nego predaj netkome drugo da sastavlja zakon,ali prije toga obavjesti javnost i svoje pretpostavljene da si imao namjeru nametnut feudalni zakon.E,da povedi sa sobom onu feudalku Eichorst.

Guest

O čemu ovaj priča.Izborni zakon se može promijeniti samo u dijelu da ntko nije diskriminiran,da se svi mogu prijaviti za sve funkcije i da svi građani imaju ista prava.Hrvat iz Sarajeva i Tuzle je isto što i onaj iz Gruda i Mostara iako nije u HDZ u

Gost

Mister Palmer mnogo vam je lakše ukinuti lažnu republiku i Federaciju i bilo bi vam mnogo jednostavnije tada donijeti novi izborni zakon gdje će svaki građanin biti ravnopravan na čitavoj teritoriji države Bih !

Guest

Guest Pronadjite o preslusajte izavu Sattlera i onda dajte nekome iz USA da secuje kako se stvari od velikog znacaja obavljaju. A i ona informacija da USA ima sve dokumente o lopovluku legitimnoog Covica sta cekaju sa sankcijama i spitivanjem.

Guest

Guest @ BiH Kako ne treba hoce da zasjedne u fotrlju Predsjednistva da ima imumitet zbog lopovluka,a treba mu jos nedna Hacijenda.

/ Najnovije