Šta će biti sa Izbornim zakonom: Ovo su detalji pregovora s Palmerom

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ništa

Pisi propalo.

Sta ce biti sa izbornim

Stavite ga u Nelsobovo dupe da ga donese batrag Bideu. I sevap i cevap.

071

Šta god da dogovore, o toga nema ništa, jer učesnici u pregovorima nemaju legitimitet da pregovaraju u bilo čije ime osim svoje lično, a sve što je ponuđeno pašće i na Ustavnom i na Evropskom sudu za ljudska prava. Jedino čemu bi ovi pregovori mogli da posluže je da se na jednom mjestu skupe krupnije zvjerke koje treba pohapsiti. Logistički je zgodno.

071

I da nema zabune, mislim tu i na Palmera, i na Sattlera i na mnoge druge. I tu bi svašta našlo kada bi se zavirilo u bankovne račune.

Sejdo DeFektni

kraj mu se blizi i to kod Peljeskig mosta… kakva ironija

Stavovi UZPa u startu

Osuđeni na propast. De Čoviću, tele retardirano, makni se iz politike i pusti narod da diše. U zatvor se sam prijavi, da se nee vode postupci i stvaraju nepotrebni troškovi. Nakrao si toliko i zarobio svoj narod da ti je to jedino normalno rhesenje.

Ccc

kraj mu se blizi i to kod Peljeskig mosta… kakva ironija ka Sejdo DeFektni ironija je nazivati jevreja Isusa pešovanom koji je žicao pušenja na foru da je bog koji iskupljuje grijehe, što Pulja obilato koristi.

Koga od koga

Koga Palmer predstavlja? Zvaničnu Ameriku, Bajdenov kabinet ili pregovara u svoje ime? Ovo pitam ozbiljno, jer ako predstavlja US, onda sva priča o prijateljskoj Americi nema nikakvog smisla.

/ Najnovije