Ovo su svi detalji: Pročitajte šta je dogovoreno na zajedničkoj sjednici vlada BiH i Hrvatske

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Dogovorili ujedinjenje. Nova država će se zvati Bosna i Hrvatska. Glavni grad Banja Luka.

To je EU

Hrvatima se od ulaska u EU izvoz povećao za neverovatnih 128%, a naredni mesec im raste minimalna plata za čak 100 E i biće 640 E, a prosečna neto 1200.

Abolacija

Abolirati daria kordica i sve hrvatske zlocince.BiH da izjavi kako su zasluzili da ih se ubija,istjeruje,siluje,pljacka i pali.Hercegovinu pripojiti hrvatskoj jer se ionako Sarajevo ne brine o njoj.

Bez Hrvata

će BiH teško na zelenu granu. Maknite pilu DF-u iz ruku, jer vam tu granu već dugo pilaju.

Pažljivo

pogledajte koji su sve projekti za ceste i mostove dogovoreni i koliko ih je. Za sve to će Plenković dogovoriti europska sredstva, jer on to zna i može. Samo zamislite koliko je toga propušteno, a moglo se ostvariti. Hrvatska je jedina kojoj je od posebne važnosti jedinstvena i napredna BiH. Ovo nisu floskule. Svakom sa zrnom soli u glavi je jasno i bez dodatnog objašnjavanja.

/ Najnovije