Ovo je komentar iz Američke ambasade o pregovorima u Neumu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Nema govora o elektorskom to je želja HDZ ili izgovor SDA za izdaju Bosne kojom bi bili žestoko kažnjeni onako kako se kažnjava izdaja i oduzimanje slobode i života.

JA1

Sta cemo sa nama gradjanima? Ja necu da zivim u zemlji u kojoj se moram izjasnjavati jesam li ovaj ili onaj.

Nbs

Sta cemo sa nama gradjanima? Ja necu da zivim u zemlji u kojoj se moram izjasnjavati jesam li ovaj ili onaj. ka JA1 zivjeo si do 92ge

Querc

Odhebite i vi i vaši elektorski sistemi i Palmeru, Fuck you with Dodick Lick my ass, Chovich and Bakir fundamentalist!!!

sta rece

izborne prevare ko rece pa ostade ziv

Gost

Ja1. Tko ti je kriv? Da se mene pita ne bi postojali OSTALI. Tri naroda i nacionalne manjine. Samo u BiH postoje ostali pa smo i po tome endemska država.

Bagra

Ja1. Tko ti je kriv? Da se mene pita ne bi postojali OSTALI. Tri naroda i nacionalne manjine. Samo u BiH postoje ostali pa smo i po tome endemska država. ka Gost Pa nismo svi debili zatucani zatrovani vjerom u 21 vijeku kao vi iz 3 vazna naroda. Ja necu da me popovi i hodze trpaju u tor i nije me stvorio bog rodila me mama. A vi izgleda niste svjesni da nam je svima 2 metra pod zemlju. Glupani krvi te se zbog zatucanosti.

/ Najnovije