Otvoreno | Bećirović: Djelovanju Orbana u BiH treba se odlučno suprotstaviti!

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MUJADIN

Cime i kako suprorstaviti molim objasnjenje Becirovicu.

Humerika je br.1 u svijetu samo u zlu.

Nastala na eksterminaciji citave jedne rase, na ekoloskoj katastrofi (ubijanju bizona da ovi pomenuti ne bi imali hranu zimi), tako su i nastavili. Petrodolar i brutalna pljenidba svjetskih rezervi u zlatu, svaki svakcati rat od 1947 naovamo su ili sami zapoceli (najcesce), ili podrzavali pogresnu stranu u njemu. Ne postoji u povijesti covjecanstva vece zlo od humerikanaca, do mozda dzingiskanovaca...

Reuf

***

Bosanac

***

Reuf

*** ka Reuf Pojasni novinaru sta je tu za cenzure sto sam napisao da Becirovic baca suplju jer valja opravdati 8 milja platu dok mu zena glumi princezu Midltonku na tuzlanski nacin o nasem trosku? Sta sam slagao, koga sam uvrijedio? Ovo vam za cenzure?

Reufe jarane

Pojasni novinaru sta je tu za cenzure sto sam napisao da Becirovic baca suplju jer valja opravdati 8 milja platu dok mu zena glumi princezu Midltonku na tuzlanski nacin o nasem trosku? Sta sam slagao, koga sam uvrijedio? Ovo vam za cenzure? ka Reuf Mojne biti Retardinjo Reuf Bajrović, ovo je tekst Zijada B. a ne Rumenige Pismopisca Denisa!

reuf

Pojasni novinaru sta je tu za cenzure sto sam napisao da Becirovic baca suplju jer valja opravdati 8 milja platu dok mu zena glumi princezu Midltonku na tuzlanski nacin o nasem trosku? Sta sam slagao, koga sam uvrijedio? Ovo vam za cenzure? ka Reuf To nije Becirovic koji sjedi u Predsjednistvu, mada naslov clanka tako sugerise. Novinari zele senzacije i to ostvaruju trikovime, lazima i smicalicama.

Mario

Trc b a l i j a poljem ja njim da ga koljem

Frizer Zike

Treba se tebi Rumeni suprostaviti. Niko bolje ne razgradjuje BiH sijuci mrznju prema Srbima od tebe.

TREBA MU OTVORENO

YE BAT MAT ER!

ZAY EBO SI SE

Trc b a l i j a poljem ja njim da ga koljem ka Mario BIO JE TO. Š K U T O R!

IMA,IMA, VLASI KOJI SEBE NAZIVAJU SERBI

Nastala na eksterminaciji citave jedne rase, na ekoloskoj katastrofi (ubijanju bizona da ovi pomenuti ne bi imali hranu zimi), tako su i nastavili. Petrodolar i brutalna pljenidba svjetskih rezervi u zlatu, svaki svakcati rat od 1947 naovamo su ili sami zapoceli (najcesce), ili podrzavali pogresnu stranu u njemu. Ne postoji u povijesti covjecanstva vece zlo od humerikanaca, do mozda dzingiskanovaca... ka Humerika je br.1 u svijetu samo u zlu. BALKANSKI SLUGANI KOJI SU SE DOSELILI SA KARPATA! SKLONI SVIM KRADJAMA,PREVARAMA, ZLOCINU PA I G E N O C I D U!

/ Najnovije