Otkazano ročište: Poznat novi datum suđenja Miloradu Dodiku

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zasto stalno

***

Zato što jeste manji entitet

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Kachavenda te voli

Pa fino te pitam, šta se odmah ljutiš. nego ozbiljno, Jesi li prirodno glup, mislim rođen takav ili si neki kurs završio da najglupljeg pravoslavca. Lijepo te pitam... Jel?

Ne pijem dok Paja vozi

Niste nema ljepše kad dijasporci patriote na socijali se dokazuju ko je veći patriota

,,,,,,,,,,.,,,,,,,,,,

Niste nema ljepše kad dijasporci patriote na socijali se dokazuju ko je veći patriota ka Ne pijem dok Paja vozi Ma ima, ali neće se tebi svidjeti.

333

Daj vise sklonite ove prostake sto botuju. Mozes misliti bijesa i frustracije, kakvim se rijecnikom sluze. A ovaj jadnicak Dodo samo odlaze kraj. Stvarno je crnjak kada vidis sa kakvim jadama, sonjama i kukavicama svo ovo vrijeme imamo posla.

/ Najnovije