Otišao i Gabriel Escobar: Evo ko je novi izaslanik State Departmenta za Zapadni Balkan

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

veliki jevrej i prijatelj

velikog jevreja amira kabirija. dobro došao u herceg bosnu, dragi naš jevrej!

SMRT CIONIZMU

velikog jevreja amira kabirija. dobro došao u herceg bosnu, dragi naš jevrej! ka veliki jevrej i prijatelj ..SLOBODA UMMETU i čovjeku svijeta...

***

***

Bilbo Baggins

DANAS OVI NAZOVI HRVATI I NAZOVI SRBI IZ BH SLOMIŠE SAMI SEBE PODRŽAVAJUĆI IZRAEL I JEVREJE, ISTO K'O DA SU JEVREJI BUDALE PA NE PAMTE KAKO SU SE VLASTI IZ BEOGRADA POHVALILE KAKO SU PRVI OČISTILI SRBIJU OD JEVREJSKOG ŽIVLJA ILI OVI DRUGI FAŠISTI OD ČIJIH SU ZLOČINA U JASENOVCU I NJEMAČKI FAŠISTI POVRAĆALI. KOJE GLUPILO BOŽE SAČUVAJ! MRŽNJA JE OBOSTRANA, DA, I NEKA JE KONAČNO, KAD OPET POLETITE I JEDNI I DRUGI DA SILUJETE, UBIJATE I PLJAČKATE DA ZNATE ŠTA VAS ČEKA, I TO JE OK, TAKO TEBA BITI. ALI TO ŠTO MRZITE MUSLIMANE I ŠTO SU VAS RODITELJI FAŠISTI TAKO ODGOJILI U PRCULJAMA U KOJIMA STE ODRASLI NE ZNAČI DA STE PRIJATELJI JEVREJA, JEVREJI CIJELOG SVIJETA VRLO DOBRO ZNAJU KO STE, I JEDNI I DRUGI. KLOŠARIJO POLUPISMENA KREZAVA DJECOUBILAČKO FAŠISTIČKA.

Panzer

Dakle, moja stara ima tako moćan cug i kapacitet usisavanja da jednim srkom povuče sav sadržaj mošnica kod muškarca, osobito ako je musliman, jer njih najviše voli. Nekoliko puta me je učila tom zanatu i testirala kod komšija Halida, Muhameda i Safeta ali nisam uspio baš tako da usavršim to gutanje. Upravo zbog tog sitnog hendikepa ja i pišem ove komentare i lajkam ih samome sebi, sam sebi repliciram i bjesomučno ih i uporno kopiram ispod svakog članka. Tako pokušavam da iskažem antagonizam prema muslimanima, a razlog je samo jedno: Ljubomoran sam na njihovu obdarenost i uvijek mi fali tog njihovog sjemena za kojim sam lud!

Adi

Jer, grozno je gledati svoju rođenu okoticu kako guta to slatko sjeme koje istim tim bezobzirnim postupkom uskraćuje meni, koji sam slijepi obožavalac istoga! Naime, uspijevam ja kompenzirati to ovim svojim retardiranim komentarima i samolajkovima ali nedovoljno je to za moje enormne apetite, a koje bogami i ona ima! Dakle, braćo Muslimani, ko Bogove vas molim, dajte da vam isisam svaku kap vašeg sjemena iz genitalija jer ja samo i jedino to želim! Volim vas! Obožavam vas Gospodari moji Muslimanski! Jer nisu oni nas džaba 550 godina prangijali i pravili nam djecu, braću i sestre. Prava je istin ada smo mi srbi i napravljeni od muslimanskog sjemena! PET I PO VIJEKOVA GUTANJA MUSLIMANSKOG SLATKOG SJEMENA KOJI SU MOJI PREDACI GUTALI DEFINITIVNO JE OSTAVILO SVOJ TRAG! DA DA! Braćo muslimani, OBOŽAVAMO VAS!

Ralle

I HVALA Vam do neba braćo moja muslimanska na ovim lajkovima, jer ja živim od lajkova, pa vidite li koliko ih sam sebi pucam ili ne??!!?? HVALA vam na svemu , a pogotovo što ste nas, genocidnu žgadiju napravili svojim velikim debelim tvrdim batinama i stotinama godina nas punite onako kako mi volimo i kako nam dolikuje! Allah vas nagradio sve i jednog, i nastavićemo da vam budemo sluge (servi) i da vam iz dana u dan gutamo svaku kapljicu vašeg veličanstvenog sjemena! Allahu Ekber!!!

Covjek je bio

Smece. Radio za Srbiju.

KO su Kabirijevi škripari:

Nekoliko relevatnih istorijskih fakti egzaktno svjedoči kako su se i Hitlerovi visoki oficiri zgražavali i povraćali vidjevši fotografije i snimke zločina koje su počinili Pavelićevi zlotvori u svojim koncentracijskom logorima u 2 svj.ratu. U izvršenju takvih nedjela prednjačili su *****e iz hercegovačkih sela, nepismena i nekulturna bagra kakva i dan danas piše komentare po ovakvim mjestima kao što je ovaj degen koji je prisutan na više portala s raznim nickovima i seljačko fašističkim upadicama kroz komentare koje koristi. Degenerično besposleno smeće koje otrov iz svog neškolovanog, neukog i zadojenom fašizmom mozga prazni na ovakvim mjestima poput ovoga.

Hum

Na Prostoru DŽihada 23%, od velike tuge zbog odlaska jaHrana Escobarasuze, suze se vertikalno katapultiraju. Joooo dragi alahu što nam rade! Heeeljp! Đenosajd!

Čuj Mile konvertit? Aaaa ....pa KAKO?

Naravno da je konvertit, kako nije? Kao i svi Srbi, koji se lažno predstavljaju na ovim prostorima posljednjih dva vijeka. Sve su to pristalice Peruna i Vesne, mnogobošci i pagani, pa su za čašu graha Ćirilovu prihvatili hrišćanstvo i pravoslavlje. Ali to je pogan narod kojima je najjače oružje LAŽ, i, nadajući se da će ako dovoljno puta ponoviš laž ona postati istina, satraše s lažima i petljavinama. Za to vrijeme optužuju druge i treće da su prihvatili neku religiju, a ne gledaju sebe. Pogana je to sorta čovjeka, najpoganija. Srbin. Fuj. Sretan je onaj ko nije u njihovoj blizini....

***

***

/ Najnovije