Osvanuli plakati na kojima se nalaze pripadnici Armije i MUP-a RBiH: I ja sam branio BiH

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

***

za Mikija

nece biti bin laden, vec ste vi postavljali osuđene ratne zločince Mladića i Karadžica, tako da ne treba više zločinaca na plakatima, dovoljno je iz zločinačkih redova Bosanskih Srba.

Sal_

Hoce li biti neki bilbord za binladena i al bagdadija. I oni su se borili ka Miki Već ima u BG, između Mladića zločinca i Čiće još većeg zločinca.

Ne pijem dok Paja vozi

A naši se lijepo zahvali tako da ti borci(veterani) imaju dobre penzije, plate, kuće, stanove sve. Isto tako i porodice poginulih i vojnih ivalida sva moguća prava, zaposli ste im članove porodica, imaju penzije...Ako ćemo da lažemo.

Ja

A predizborna za mjesec, ma kakva slučajnost.

Db

BOŽE SAČUVAJ O ČEMU VI TO!!!!????ŠTA OVO ZNAČI???

Izbori izbori

Izbori izbori, Idu izbori, bice hl**** i mlijeka, tooooo

Miki

Pa uvijek se igra na kartu rata jer ta karta pobjedjuje ostale karte. Nemaju oni bez razloga 50 savjetnika. Jedan da mu pise govore, drugi da ga nauci kako da se potpisuje, treci da mu kaze da istresa nos u maramicu itd itd. Narod odlazi nema poreskih obveznika, mikro preduzeca se zatvaraju. "Drzavna preduzeca" posluju u minusu. Zemlja koja ima najvise sumskih bogatstava po glavi stanovnika u evropi a cija sumska preduzeca rade u minusu.

Sportska fanica

Dobro, hajmo staviti malo akcent na nekoliko miliona ljudi koji više od 20 godina radimo u miru na prosperitetu i saradnji

Ivan

***

nasvasta

Sad mi koji smo dobrovoljno učestvovali u odbrani a nismo pripadnici SDA SBB ASDA NES postasmo neprijatelji sopstvenog narodu hvala za tu ujdurmu korumpiranim saborcima koji bi nas izdali u najteže vrijeme samo da im je ko tada ponudio lovu i vlast,ali umrijeti je svakako neko čist a neko u ****ima.

3,2,1 sad

hajde da vidimo kako će se SDA ugraditi u ovu kampanju, živo me zanima.

Stoko krezuba

Hoce li biti neki bilbord za binladena i al bagdadija. I oni su se borili ka Miki Biće bilbord mame tvoje, čistačice pištolja.

Db

KOJI 21 GRAD??? ŠIROKI,POSUŠJE,GRUDE,ČAPLJINA,LJUBUŠKI,TOMISLAV,...BANJALUKA,BIJELJINA...HAHAHA TKO O ČEMU ONO O RATU!!???

I ja sam branio BIH

Ali mislim da je ovo plaketiranje i iskorištavanje boraca u političke svrhe žalosno i nepotrebno.

NINO

***

OD KOGA

JE LI OD TURAKA

Pacifist

Kakva crna sloboda i država kada narod masovno bježi da živi i radi u druge zemlje? Koliko je godina prošlo od rata pa nikako da krene na bolje? Ko god ima imalo mozga i razmišlja svojom glavom ne može a da se ne zapita ima li smisla ta borba i vrijedi li opet ratovati za ovakvu državu.

Sale

Zanimljivo. Od koga su to branili BiH, kad su oni bili agresori na Jugoslaviju. Da, možda su branili agresorsku BiH, koja je htjela da anulira prava Srba i ostalih nemuslimana. Treba svi odreda da se stide pripadanja terorističkoj arbih

/ Najnovije