Osumnjičeni za brutalni napad na povratnike Ajšu i Fadila Memiševića - pušten na slobodu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nema frke, jer svud su straže đenerala

alagića, mahmuljina i DREKovića, mašala!

Guest

Sjekiru mu u glavu genocidasku zabiti!!!

Omer Hlivnjak Bosnae

*****e genocidno je već ubilo nekog čovjeka iz koristoljublja rekli su.Ovdje je htio okoristiti se i još poslati poruku Bošnjacima povratnicima da im nema mjesta u manjem entitetu.Za sve je kriv huškač Mile sjeme mu se zatrlo.

Dabar

Rokaj do Temelja od Glave ka PETAMA, GLASNO GLASNIJE

Bosanac

Treba genocidne srbende iz genocidne tvorevine potamanit sad ce zivotinja pocet ubijat

Role

Pogledaj ti te ********o-azijske fizionomije. Čovjek bi rekao neki imigrant, ni nalik na južnog Slavena. Takvi su svi Srbi, mješavina ********o-gorštačko-azijski geni, nemaju ništa sa južnim Slavenima, osim što su falsifikovali istoriju.

nije kriv!

traži odštetu od potuitutradi

Леми

По први пут дс су Срби одиграли на идентитетан мжначин као босански муслимани. Сваки пут када неко нападне цркву, избуши гуме или нападне маскиран малољетну дјецу муслимански медији и органи гоњења обавезно јаве да се ради о изолованом инциденту који је починио душевни болесник. Драго ми је видјети да Република Српска почиње да се користи истим марифетлуцима као подли босански муслимани.

Bosanac

***

/ Najnovije