Oštro upozorenje Draganu Čoviću iz Zagreba: Neće biti dobro ni po Hrvatsku ako ovako nastavi...

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dragan Covic je uz Niksica, Forta i Konakovica

jedini element koji BiH vuce naprijed, prema europskim integracijama. I stoga ima moju punu skandaloznu, sramotnu, (tzv. bespotrebnu), te za Muslimane nadasve iritirajucekonzistentnokonstituentnu, sta? POOODRSKUUUU....

Dina Merlina ja volem

jedini element koji BiH vuce naprijed, prema europskim integracijama. I stoga ima moju punu skandaloznu, sramotnu, (tzv. bespotrebnu), te za Muslimane nadasve iritirajucekonzistentnokonstituentnu, sta? POOODRSKUUUU.... ka Dragan Covic je uz Niksica, Forta i Konakovica Jesil to ti Živane, mutiš malo vodu, a? Kako vreme u Niš? E, čuj Forta!

333

Ovaj trci pocasni krug. Mislio da moze da reketari Amerikance.

***

***

Jumaa

Naučio godinama pljačkati pa konta i od plina uzimati . Koja je ovo ljudska hulja.Zreo za EU i SAD sankcije.

Žiko bre

***

Sendvič sa svi prilozi molem

...................... Nije dativ od Zeljko Zeljki, nego Zeljku itd. I jedno i drugo da se lakse uoci ko je muskog roda. Moj Muhareme.... ka Da, Forta! Nauci se malo dubljoj pismenosti. ONO iz Vlasotince meni o gramatiKi.

Panzer

***

O kome, o čemu Žiko ti nama?

Mooooj Živane, jes al kod vas u Niš gdje znate za tri padeža. ka Žiko bre Žika i "duboka" pismenost. Grohotom se smijem!

Lord od Lištice, doRnje

Pec, pec Dragane, plemiću naš.

adi

***

Ajde bre

***

nasvasta

***

E vako

Putin i Erdogan se dogovore i poklope Balkan i šta će Milanče i ostaki jorkširci iz Hungarije ?????? Ništa ….Nekad mi se čini da to i treba da se desi ….

TV Hajat, ispuni mu želju

Putin i Erdogan se dogovore i poklope Balkan i šta će Milanče i ostaki jorkširci iz Hungarije ?????? Ništa ….Nekad mi se čini da to i treba da se desi …. ka E vako Jedno su želje, a jedno... ne ide to baš tako. Daleko su Turska u Rusija da bi tako poklapali u sred Evropskog kontinenta.

Karaklajić iz Niš

*** Bla, bla, bla iz Niš, odakle švrljuckaš, nema lokativ jer vi znate samo za tri padež. Znaš ti to dobro Živane. Dakle, kakvo vrijeme u Niš, Žiko. Hvaraj se Informera, Kurira, Insajdera mani se sarajevskog portala.

/ Najnovije