Oštra reakcija Emira Suljagića: Otkud negator genocida u Sarajevu?

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Penka

I mene čudi. Ako je Vuk tu, mislio sam da će Kustu i Šešelja dovući.

Licemjeri u lopovi,

Haha, kako se javljaju sljedbenici islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovića! A, išli ste u Beograd na vakcinisanje, ili ste prvi primili one srbijanske vakcine, poklonjene narodu BiH?!

Vladimir

Kmeeeeer, kmeeeee, kmeeee

MD

Ovo je istina o Srebrenici: https://www.youtube.com/watch?v=nPf6WxLhBeU

Greška

@koel, pogrešna ti je adresa! Za nepotrebne žrtve i rat kriv je islamski fundamentalista Alija Izetbegović, koji je započeo rat, i nije žalio narod i djecu , osim svoju, koju je sakrio od rata, da bi ostvario svoje fundamentalističke ambicije!

@gost

@koel, pogrešna ti je adresa! Za nepotrebne žrtve i rat kriv je islamski fundamentalista Alija Izetbegović, koji je započeo rat, i nije žalio narod i djecu , osim svoju, koju je sakrio od rata, da bi ostvario svoje fundamentalističke ambicije! ka Greška Kako te nije stid tako nešto reći. Zna se ko je počeo rat, od Slovenije preko Hrvatske. U BIH nije bilo spomena od rata kada su se Srbi i Hrvati ubijali još 1991-ve. Jedini koji su govorili o miru i bili protiv rata se bili Kiro Gligorov (Mak) i Alija Izetbegović (BIH) . Sve je počelo od pojave Miloševića i SANU. Nije BIH napadala ni Srbiju ni Hrvatsku nego je bilo obratno.

Superdjikan

Zalosno je ovo Nevjerovatno je sta se desava

tzu

Ah mi bo0snje... evo i ovaj cetnik na carsiji otvorio kafanu iz BL a na spotu mu Ceca i cerka joj, pa lete od pokrivenih do nepokrivenih. https://www.youtube.com/watch?v=TAy2-p6z_r8

Etiopija

O kojoj Jugoslaviji žele razgovarati ? Za Slovence i Hrvate ta je prića zauvjek završena a mislim i u ostalim bivšim republikama. Zašto baš u Sarajevu a ne recimo u Zagrebu, Ljubljani,Banjaluci ??? Ovih mjeseci se vrši neviđena kampanja za nekakvu Novu Jugoslaviju (Srbiju) poslije agresije, stotina hiljada žrtava , razorenih porodica, protjerivanja i genocida. Zar nekom uopšte pada na pamet da o tome razmišlja?

Guest

na istoj konferenciji je i Muharem Bazdulj

Da

Haha, kako se javljaju sljedbenici islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovića! A, išli ste u Beograd na vakcinisanje, ili ste prvi primili one srbijanske vakcine, poklonjene narodu BiH?! ka Licemjeri u lopovi,

Gost

Ovaj Suljagić se ponaša kao neki važan faktor. Nisu njega pitali pa čovjek uvrijeđen.

Gost

Je li to nova agenda kod tzv. Bošnjaka? Dijelit će te ljude na NEGATORE GENOCIDA i one druge.

Ma

Daj vise i tebe, a neki dan te upitase za oca koji je preselio tamo neke 92-93 a svi kao 95. Ajjde ba svi na svim stranama samo lazete za sopstvene interese i zavadjate narode, odjebite ili podijelite BiH.

Promotori

Močevići organizatori na aparatima... Zovite Prime agenciju pa pitajte, oni im rade PR po twitteru

lenovo

Antic je jedan od najljigavijih srbijanskih desnicara.

domaci gost

Bosna ce ostati Bosna. Dijelite svoju cacevinu kako god zelite a svi koji na bilokoji nacin brane zlocince i pocinioce genocida su saucesnici i mentalno bolesni.

kamberovic

Ne mogu da vjerujem da je husnija kamberovic sjedio s ovom spodobom

/ Najnovije