Džaferović na izjavu predsjednika Hrvatske: Zorane, ni sapun ni parfem ne pomažu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zorane Agresore

Osporava se na Haškom tribunalu neupitno utvrđena činjenica da su zločini počinjeni pod patronatom Franje Tuđmana, u svrhu ispunjenja njegove megalomanske ideje stvaranja svojevrsne “velike Hrvatske”, odnosno ustanovljenja moderne hrvatske republike u granicama Banovine Hrvatske iz 1939. godine. Iz istog razloga u pitanje se dovodi i činjenično dokumentirana konstatacija suda da je na teritoriju Bosne i Hercegovine između 1992. i 1994. godine vođen međunarodni sukob, odnosno da je Hrvatska tijekom rata u BiH u predmetnom periodu bila – agresor.

Faris

Što mu ga Dzafer smjesti pod prečku, u deevedesetku, ubi pauka u mreži. Uh je golčine, majko moja draga. Sjela mu na volej, pa ti Zoka nabacuj i laprdaj.

Može

Zoki da ga glaba. Fašisto smrdljivi.

Sefik

Hajde Dzaferovicu, nije ni tvoje maslo za ramazana!

Glave

Javio se i ovaj zločinac nekažnjeni. Ali , nije mu zaboravljeno, visi nad njim kao mač. Bolje mu je da se ne javlja! Džaferoviću, odsječene glave te proklinju, i nećeš imati sreće, zapamti!

Ha

Ko se javio! Ovog smrada i zlikovca Džaferovića samo zatvorska ćelija može primiti. Kakva drskost bošnjaka, ovog zlikovca postaviti u vrh politike! I , misli on, da je narod zaboravio da okrvavio ruke!?

Jedan iz mase

Zna li ovaj prijatelj mudžahedina i Pakistana da Milanović vjerojatno neće ni pročitati ovo što on napisa. A ako pročita onda će mu reći sve što ga ide. A to će biti Vozuća, Mudžahedini, državljanstva islamskim radikalima itd.

/ Najnovije