Oštra izjava Zukana Heleza: 'Kakvu poruku šaljemo ukoliko Zoranu Galiću damo otpremninu?'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

To kaže čovjek koji je dva puta osuđivan za krivična djela nasilničkog ponašanja. Znači, čovjek siledžija, što je sud u Bugojnu dva puta pravomoćno presudio. I on državni ministar. Eto, ti je BIH.

Nino

Pa dali ste je i Sebiji, kakvu ste poruku poslali?

Zar to tako ide?

Zar su svi krimosi do sada dobili otpremninu? Pa ima li iko da je bio protiv?

Aleksei hr

Zukane da ima pravde ti bi bio u Hagu sad

Derim

Zukane da ima pravde ti bi bio u Hagu sad ka Aleksei hr Pa da ima pravde , smece kao ti ne bi ni zivjeli.

Derim

To kaže čovjek koji je dva puta osuđivan za krivična djela nasilničkog ponašanja. Znači, čovjek siledžija, što je sud u Bugojnu dva puta pravomoćno presudio. I on državni ministar. Eto, ti je BIH. ka Ralle E rale pos erem ti se u kriterije , a malo i u us ta. Daleko manje je zlo , biti malo nasilna osoba, nego lopov i kriminalac.

Derim

Kakva ba otpremnina, jeste li normalni. Ma hapsi go vna. Nit ima karaktera , lopov i kriminalac , niti ima mu da , pobjeglo g ovno. Pravo ljudsko smece.

Helezdron Zukanpaglu

Dva puta osudjeni kriminalac zna da to ne smeta boosnjocima da biDne ministar

NINO

A FARHUDIN SOLAK JE PRIMO PLATU

cuje se na sve strane

Kakva ba otpremnina, jeste li normalni. Ma hapsi go vna. Nit ima karaktera , lopov i kriminalac , niti ima mu da , pobjeglo g ovno. Pravo ljudsko smece. ka Derim J E B O muslimane

nego samo da priupitam, za komšiju ragiba

štajes onom našom UN-rezolucijom? jel ima kakih para i hajra odotog papira? oćel bit kake šuške, pita ragib?

/ Najnovije