Oštar protest upućen predsjedniku Austrije zbog priznanja negatoru genocida: Šokirani smo!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

a šta imaju za rijet IGK pobegulje,

krug 99 na ćoše, ratne profiterke i sda narikače iz srebrenice? njihova će reakcija odjeknut do neba, a i dalje u vaseljenju, kosmos će da se zatrese,... alaham!

🔥🔥🔥🔥

krug 99 na ćoše, ratne profiterke i sda narikače iz srebrenice? njihova će reakcija odjeknut do neba, a i dalje u vaseljenju, kosmos će da se zatrese,... alaham! ka a šta imaju za rijet IGK pobegulje, Tek kad Lendo dobije otkaz onda se može upućivati oštre proteste nekome

Ralle

Sad će to predsjednik odmah povući, to je sigurno. Prepao se bošnja i ovih čikica, tzv.intelektualaca iz ovog kruga i ovih što "brane" Bosnu iz sigurne fotelje iz Kanade.

OMG

Kome upucujete protestne note?? Onima podrzavaju i finansiraju trenutni najbrutalniji genocid uz prenos uzivo. Zar ti ljudi imaju savjesti ? Nemaju. :(

Haha

Nemate što čekati. Skupite prnje i *** ubosnu

IVA

NEGATORI GENOCIDA SU U VLASTI! JE.ES PISCA IZ AUSTRIJE!

1000 u Borbama pobijenih TERORISTA

je Genocid?????????????????????????????????????????????????????

Srb IN

Nemate što čekati. Skupite prnje i marš ubosnu ka Haha Nek preskoce Bosnu i nek odmah odu za Tursku

/ Najnovije